رئیس هیات نجات غریق کرمانشاه:

ماده ۸۸ دستمان را بسته/ برای گرفتن هر تایم استخر باید خواهش و تمنا کنیم

رئیس هیات نجات غریق استان کرمانشاه به مشکلاتی که واگذاری استخرهای کرمانشاه به بخش خصوصی برای این رشته بوجود آورده اشاره کرد و گفت: این موضوع دست ما را برای اجرای برنامه‌های آموزشی و تمرینی ورزشکارانمان و همچنین برگزاری مسابقات بسته است.

شهاب هنرجو در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نداشتن فضایی اختصاصی برای این رشته در استان، اظهار کرد: متاسفانه از سالها قبل همه استخرها را از طریق ماده ۸۸ و ۲۷ به بخش خصوصی واگذار کرده اند و در حال حاضر هیچ فضایی برای تمرین و آموزش ناجیان غریق در استان نداریم.

وی افزود: رشته ما بگونه‌ای است که باید بصورت مداوم برنامه های آموزشی، تمرینی و مسابقه داشته باشیم، اما به علت اینکه هیچ استخری در اختیار ما نیست، نمی توانیم به اندازه کافی برنامه اجرا کنیم و دستمان بسته است.

رئیس هیات نجات غریق کرمانشاه تصریح کرد: به منظور رفع این مشکلات، با ادارات و ارگانهای مختلف رایزنی کردیم تا تایم هایی را از استخرهایشان به ما اجاره بدهند، اما هرکدام با کلی خواهش و تمنای فقط هفته‌ای یک تایم را اجاره می دهند.  

وی تاکید کرد: در حال حاضر ارتباط خوبی با اداره کل ورزش و جوانان داریم، اما معضل واگذاری اماکن ورزشی کرمانشاه از جمله استخرها مربوط به سالهای گذشته است و حتی برخی از این اماکن هم تا ۲۰ سال به اجاره رفته و کاری از دست ما بر نمی‌آید.

هنرجو تاکید کرد: اگر قرار بود فضاهای ورزشی را به بخش خصوصی واگذار کنند، اول باید اولویت را به هیات‌های ورزشی می دادند، چرا که آنها پیشقراولان توسعه ورزش هستند.

وی اضافه کرد: از طرفی ادارات و دستگاه‌های مختلف که اقدام به ساخت فضاهای ورزشی کرده اند، هدف اصلی آنها توسعه ورزش در جامعه بوده، اما اکنون به محلی برای درآمدزایی آنها تبدیل شده است.

رئیس هیات نجات غریق کرمانشاه یادآور شد: باتوجه به اینکه در سطح کشور و در استان کرمانشاه اماکن آبی زیادی داریم که برخی از آنها هم پرخطر هستند، معتقدیم در هر خانواده باید یک ناجی غریق وجود داشته باشد، اما با توجه به این شرایط تحقق این هدف تا حدودی دست نیافتنی شده است.

وی گفت: وقتی فضایی اختصاصی برای آموزش نجات غریق در اختیار نداریم، ناچاریم به افرادی که به این رشته علاقمندند یک روز بگوییم به فلان استخر در فلان شهرک بروند و روز دیگر به یک استخر و یک منطقه دیگر بروند و این مسئله باعث شده که از این رشته فراری شوند و از آن کناره گیری کنند.

هنرجو تصریح کرد: این مسئله باعث شده تا برای برگزاری کلاس‌های آموزشی، تمرینی و مسابقات هم یک شرایط منسجمی را نداشته باشیم که این موضوع باعث دلسرد شدن علاقمندان به این رشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود برای ماده ۸۸ یک چاره اندیشی شود تا رشته هایی مانند نجات غریق هر روز به سمت نابودی بیشتر نروند.

از حدود یک دهه پیش دستورالعملی تحت عنوان ماده ۸۸ به استانها ابلاغ شد که طی آن باید اماکن ورزشی مازاد دولتی را به بخش خصوصی واگذار کنند تا از محل آنها درآمدزایی داشته باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402102517975
  • خبرنگار : 50184