• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402102014336
  • خبرنگار : 50184

بلایی که ماده ۸۸ بر سر فوتبال کرمانشاه آورده!

بلایی که ماده ۸۸ بر سر فوتبال کرمانشاه آورده!

ایسنا/کرمانشاه رئیس هیات فوتبال استان کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر هیچ زمین فوتبالی در استان در اختیار این هیات قرار ندارد، گفت: اکثر زمین‌های کرمانشاه را از طریق ماده ۸۸ به بخش خصوصی واگذار کرده‌اند که این مسئله ضربه بزرگی به فوتبال استان وارد کرده است.

علی محبی زنگنه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ضربه هایی که ماده ۸۸ به فوتبال کرمانشاه وارد کرده، اظهار کرد: حدود ۴۰ سال پیش در هر شهرستان کرمانشاه یک زمین فوتبال(چمن یا خاکی) وجود داشت، اما علیرغم گذشت سالهای زیاد تعداد زمین های ما چندان اضافه نشده است.

وی ادامه داد: طی این مدت تنها دو زمین چمن استاندارد در مجموعه ورزشی انقلاب و ۱۵ خرداد احداث شده که آن هم اصلا برای فوتبال حرفه‌ای قابل استفاده نیست.

رئیس هیات فوتبال کرمانشاه اضافه کرد: واگذاری زمین مجموعه ورزشی انقلاب از طریق ماده ۲۷ به بخش خصوصی و بدنبال آن برگزاری جشنواره بین المللی اسب کرد در آن باعث شد این زمین کاملا نابود شود و هیچ تیمی حاضر نباشد در آن تمرین یا مسابقه بدهد.  

وی ادامه داد: زمین مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد هم که به بخش خصوصی واگذار شده و شرایط خوبی ندارد، بگونه‌ای که فدراسیون آن را برای میزبانی مسابقات تایید نمی کند.

محبی زنگنه در خصوص وضعیت زمین مجموعه ورزشی کوثر برای فوتبال بانوان هم گفت: این زمین هم به بخش خصوصی واگذار شده و البته با شرایط بدی که دارد باید برای آن گریه کرد.

وی با بیان اینکه هیچ زمین فوتبالی در استان در اختیار هیات فوتبال نیست، تاکید کرد: در حال حاضر تنها زمین مجموعه ورزشی آزادی است که به بخش خصوصی واگذار نشده و امکان اینکه تیم‌های ما بتوانند در آن فعالیت داشته باشند وجود دارد، اما به واسطه اینکه تعداد تیم های لیگی ما بویژه در رده های سنی پایه زیاد است، فقط می توانند در این زمین مسابقه بدهند.

رئیس هیات فوتبال کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر در این زمین هشت تیم لیگی کرمانشاه میزبان تیم های حریف می شوند و همین موضوع فشار زیادی را روی این زمین آورده، بگونه‌ای که با اولین بارش باران وضعیت بسیار بدی پیدا خواهد کرد.

وی با انتقاد از واگذاری اکثر زمین های فوتبال کرمانشاه به بخش خصوصی براساس ماده ۸۸ گفت: البته در این ماده اعلام شده که بخش خصوصی که زمین ها را اجاره می کند، باید در طول هفته شش تایم( سه تایم صبح و سه تایم عصر) را به تیم‌های لیگی اختصاص دهند و در تایمی که برای عصر آمده عنوان شده ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰ شب باشد.

محبی زنگنه متذکر شد: زمانی که این قانون تدوین شد، ساعات رسمی کشور تغییر می‌کرد، بگونه ای که در فصل تابستان ساعت ۲۱ هوا تاریک می شد، اما اکنون به دلیل عدم تغییر ساعت رسمی کشور در فصل تابستان هم ساعت ۱۹:۳۰ هوا رو به تاریکی می‌رود.

وی ادامه داد: این درحالیست که هیچکدام از زمین های فوتبال در کرمانشاه از سیستم روشنایی مناسب و استانداردی برخودار نیستند و عملا اینکه تیم های ما بتوانند دراین ساعت تمرین داشته باشند، امکانپذیر نیست.

رئیس هیات فوتبال استان با بیان اینکه رایزنی های زیادی را با مسئولین ورزش استان برای حل این مشکل داشته ایم، عنوان کرد: در نهایت در سفری که چندی پیش به تهران داشتم با آقای تاج رئیس فدراسیون در خصوص این مشکل صحبت کردم و ایشان هم با وزیر ورزش در این رابطه رایزنی هایی داشته و قرار بر این شده که وزیر طی ابلاغی به استانها، این اختیار را به آنها بدهد که خودشان درباره زمان استفاده تیم ها از زمین های واگذار شده تصمیم گیری کنند.

وی یادآورشد: یکی دیگر از زمین های چمن واگذار شده در استان طبق ماده ۸۸، زمین شهرستان ثلاث باباجانی است، درحالیکه فوتبالیست های بسیار خوبی در این شهرستان داریم و اگر این ظرفیت و انگیزه از آنها گرفته شود، احتمال می‌رود به سمت کولبری بروند.

محبی زنگنه با تاکید براینکه کرمانشاه به تعداد بیشتری زمین فوتبال نیاز دارد، عنوان کرد: اگر مسئولین استانی علاقمندند جوانان کمتر به سمت آسیب های اجتماعی بروند، باید تعدادی زمین فوتبال در استان بویژه در شهر کرمانشاه احداث کنند. از طرفی می توان یکی از زمین های واگذار شده به بخش خصوصی را از حالت ماده ۸۸ خارج کرده و پس از اینکه بازسازی شد، آن را در اختیار تیم های شهر قرار دهند.

به گفته این مسئول، بخش خصوصی کرمانشاه که طبق ماده ۸۸ زمین گرفته‌اند، برای ترمیم و بازسازی این زمین ها اقدام نکرده و بیشتر به فکر کسب درآمد از آنها بوده‌اند.

وی در ادامه گفت: کرمانشاه استعداد و پتانسیل های بالایی در رشته فوتبال دارد، تاجایی که طی سالهای اخیر ما در رده های پایه تیم های لیگی بسیار خوبی داشته ایم که به پرورش بازیکنان پرداخته اند، اما بعد از مدتی بازیکنان ما به دلیل وجود مشکلات زیرساختی و نبود اسپانسر به استانهای دیگر مهاجرت می کنند تا برای آنها بازی کنند.

رئیس هیات فوتبال کرمانشاه تصریح کرد: امسال مسابقات لیگی قهرمانی استان در بخش نوجوانان با ۱۸ تیم، در بخش جوانان با ۱۲ تیم و در بخش نونهالان با یازده تیم شروع شده، اما تمام مشکل ما این است که برای این تیم ها زمین نداریم.

وی یادآورشد: برخی ارگان ها هم زمین های خوبی در اختیار دارند، اما متاسفانه همکاری چندانی ندارند و آنها را در اختیار تیم های استانی قرار نمی دهند. اگر هم زمین ها را اجاره بدهند، هزینه  هنگفتی می خواهند، بگونه ای که برای هر بازی یکی از تیم های ما حدود سه میلیون تومان می‌گیرند.

محبی زنگنه همچنین به احداث تعداد زیادی زمین مینی فوتبال در کرمانشاه طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: متاسفانه این زمین ها برای فوتبال حرفه‌ای کاربردی ندارند و تیم های ما نمی توانند از آنها استفاده کنند.

از حدود یک دهه پیش دستورالعملی تحت عنوان ماده ۸۸ به استانها ابلاغ شد که طی آن باید اماکن ورزشی مازاد دولتی را به بخش خصوصی واگذار کنند تا از محل آنها درآمدزایی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۰-۲۰ ۱۱:۱۷

آدرس اشتباه ندهید! قانون ماده ۸۸ برای کل کشور اجرا شده اما چرا فوتبال کرمانشاه به قهقرا رفته و حتی سطح فوتبال کرمانشاه حتی نسب استانهای همجوار که تازه وارد عرصه فوتبال کشور شده اند بسیار پایین تر است . فقط دلیل آن سومدیریت و نارکارامدی مدیریت ورزش فوتبال استان است . و واگذاری اماکن ورزشی شاخص استان به کسانی که اهلیت این کار نداشتند .‌ و گر نه تحت همین شرایط هم فوتبال استان های کرمان . اصفهان و خوزستان ......‌ چگونه موفق شدند و تحت همین شرایط سرآمد فوتبال کشور شده اند ؟؟؟؟؟؟ چرا نباید اماکن ورزشی استان به باشگاه‌های فعال فوتبال استان تحت نظارت فدراسیون فوتبال واگذار شود ؟؟؟؟؟ اگر قرار است صنعت ورزش فوتبال در کرمانشاه همچون دیگر استانهای مطرح کشور رشد داشته باشد