به گزارش ایسنا، از این تعداد ۷۵۰ هزار و ۵۶۴ نفر با احتمال ابتلا به پرفشاری خون و ۴۲۴ هزار و ۹۳۶ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۶۸۶ هزار و ۷۱ نفر در این پویش غربالگری شدند که از این تعداد ۱۱ هزار و ۳۵۶ نفر با احتمال پرفشاری خون و ۵ هزار و ۲۰۱ نفر با احتمال دیابت شناسایی شدند.
منظور از «احتمال دیابت» قند خون ۱۲۶ به بالا و منظور از «احتمال پرفشاری خون»، عدد ۱۴۰ روی ۹۰ میلیمتر جیوه (۱۴ روی ۹) به بالاست.
مشارکت بیش از ۳۰ هزار مرکز بهداشتی و ۷۰ هزار نیروی بهداشتی در پویش ملی سلامت
همچنین دکتر کوروش اعتماد - رییس مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به دو نوع رتبهبندی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی در اجرای پویش ملی سلامت، گفت: رتبهبندی دانشگاهها و دانشکدهها از روز اول از نظر تعداد افراد و تحقق پوشش جمعیت هدف در غربالگری دیابت و پرفشاری خون وجود دارد که البته رتبه بندی پوشش جمعیت هدف، مهمتر است.
اعتماد با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار مرکز بهداشتی در اجرای پویش ملی سلامت مشارکت دارند، گفت: بیش از ۷۰ هزار نیروی بهداشتی در این پویش به سنجش دو بیماری دیابت و فشارخون بالا در بین جمعیت هدف میپردازند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی افزود: با تلاش بهورزان در خانه های بهداشت روستاها و مراقبان سلامت و پزشکان در مراکز جامع خدمات سلامت و پایگاه سلامت، تا امروز بیش از ۳۹ میلیون و ۲۵۴ هزار نفر در این پویش غربالگری شدهاند.
گفتنی است پویش ملی سلامت از ۲۰ آبان ماه در سراسر کشور آغاز شده و تا ۳۰ دیماه نیز ادامه دارد.
انتهای پیام