نوروز عزیزی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۱۱۰۰ واحد خبازی در شهر کرمانشاه فعالیت دارند، اظهار کرد: این تعداد شامل خبازیهای نوع یک و دو (یارانهای و نیمه یارانهای) و خبازیهای آزادپز هستند.
وی با بیان اینکه هیچ کمبودی از نظر تعداد نانوایی در کرمانشاه وجود ندارد، یادآور شد: با توجه به نیاز شهر کرمانشاه، حدود ۲۰۰ واحد نیز مازاد داریم.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه در پاسخ به اینکه چرا با وجود مازاد خبازی در کرمانشاه در برخی مناطق شاهد صف در مقابل نانواییها هستیم، افزود: این صف در برخی ساعات روز که تقاضا برای نان زیاد است ایجاد شده و همیشگی نیست.
وی افزود: از سوی دیگر در برخی نقاط شهر هزینه اجاره ملک بالا و تا حدود ماهانه ۳۰ میلیون تومان بوده و از همین رو خبازان تمایلی به اجاره مغازه در این مناطق ندارند. البته با وجود این شرایط نیز مشکل چندانی از نظر پراکنش نانواییهایی در سطح شهر کرمانشاه نداریم و پراکندگی آنها معقول است.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با بیان اینکه وجود واحدهای نانوایی مازاد بر کاهش درآمد دیگر واحدها هم اثر گذاشته، عنوان کرد: نانوایی در مجموع سود چندانی ندارد، زیرا طی سالهای اخیر قیمت نان متناسب با افزایش هزینههای خبازان بالا نرفته است. از سوی دیگر فعالیت واحدهای مازاد نیز بر کاهش درآمد واحدها بیشتر اثر میگذارد.
عزیزی با اشاره به اینکه عمده خبازیهای مازاد مربوط به سنوات گذشته بوده، گفت: طی حدود پنج، شش سال اخیر درخواست چندانی برای احداث واحدهای خبازی نوع یک و دو نداشتهایم. اگر درخواستی برای راهاندازی خبازی هم باشد به سمت واحدهای کاملا آزادپز است که نان خود را با قیمت بالاتر میفروشند و سود بیشتری دارند.
انتهای پیام