به گزارش ایسنا، سکتههای قلبی یکی از عارضههای شایع در کشور است و با تشخیص سریع سکته قلبی و انتقال به موقع بیمار به مراکز درمانی قلب، میتوان از لطمات جبران ناپذیر یا مرگومیر ناشی از سکتههای قلبی جلوگیری کرد، در این راستا یکی از شرکتهای دانشبنیان عضو پارک فناوری پردیس توانسته است با تولید دستگاه ۱۲ لیدی تله کاردیوگراف با نام تجاری JamH1 برای تشخیص سریع عارضههای قلبی، گام مؤثری در راستای سلامت جامعه بردارد.
امیرحسین پناهی، کارشناس ارشد واحد تحقیقات و از مجریان این طرح در این شرکت تولید دستگاههای مانیتور علائم حیاتی را از دستاوردهای این شرکت دانست و گفت: سابقه دانشی این طرح به ۲۰ سال قبل برمیگردد و این شرکت توانسته است با تولید این مانیتورها، علائم عارضههای قلبی را در اختیار پزشکان قرار دهد.
وی افزود: چند سال قبل بنابهدرخواست مرکز فوریتهای اورژانس کشور، دستگاهی در طرح ۲۴۷ برای تشخیص احتمال وقوع سکته کسانی که در اثر درد قفسه سینه با مرکز فوریتها تماس گرفتهاند، طراحی و تولید شد و در اختیار اورژانس کشور قرار گرفت. این سامانه هنگام مراجعه مأموران اورژانس به منزل بیمار، اطلاعات کاردیوگرافی وی را بهصورت برخط برای پزشک کاردیولوژیست مستقر در مرکز فوریتها ارسال کرده و سیگنال قلب قابل مشاهده است.
پناهی تاکید کرد: بر اساس اطلاعات ارسالی در صورت تشخیص سکته قلبی بهجای ارجاع بیمار به اورژانس بیمارستان، مستقیما به «کتلب» بیمارستان منتقل میشود، این امر موجب کاهش زمان رسیدگی به بیماران دچار عارضه قلبی و جلوگیری از فوت بیمار خواهد شد.
این محقق تولید دستگاه ۱۲ لیدی تله کاردیوگراف برای تشخیص سریع نارسایی قلبی را گامی نوین در پیشگیری از عارضههای قلبی برشمرد و افزود: با استفاده از این دستگاه، هر فرد مبتلا به مشکلات قلبی میتواند در هر محیطی و در هر زمانی از خود نوار قلب گرفته و با استفاده از اینترنت تلفن همراه، دادهها را به مرکز تحلیل ارسال کند و نتیجه دریافتی را با پزشک متخصص قلب به اشتراک بگذارد.
به نقل از روابطعمومی پارک فناوری پردیس، وی گفت: تمامی مراحل تحقیق و توسعه و اخذ مجوزهای لازم برای این محصول توسط شرکت ما بومیسازی شده است و این محصول میتواند هم بهعنوان مراقبتهای پیش بیمارستانی و هم بهعنوان مراقبتهای پسا بیمارستانی و برای کلیه ردههای سنی و البته تحت نظارت پزشک متخصص مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام