تعامل با مخالفان داخلی برگ برنده دشمنان است

نماینده ولی‌فقیه در قرارگاه دوکوهه گفت: تعامل با مخالفان داخلی برگ برنده دشمنان است و امروز آنان می‌توانند با کسانی تعامل کنند که تا دیروز همراه انقلاب بودند و امروز در جریان مخالف قرار دارند، دشمنان همچنین به دنبال ایجاد انقلاب مخملی در ایران هستند که نیازمند وجود رهبران محلی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین تسخیری ۹ دی‌ماه در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی‌ماه در مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد با طرح این پرسش که برنامه‌ریزان فتنه ۸۸ چه کسانی بودند، اظهار کرد:  رهبر انقلاب از اولین روز امسال تا همین چند روز قبل که سخنرانی داشتند همه ما را به این نکته توجه می‌دهند که مردم در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کنند زیرا دشمنان تمام تلاش خود را برای مشارکت حداقلی و انتخاب نادرست می‌کنند. تحولات امروز دشمن را عصبانی و مأیوس کرده و رهبری این مجلس و دولت را انقلابی و مردمی نامگذاری کردند و این یک ارزش است.

وی با بیان اینکه این دولت اهل تسلیم و سازش با دشمنان نیست، توضیح داد: این دولت، دولت مقاومت و برنامه است که می‌توان در جای خود بحث کرد.

تسخیری با تصریح اینکه در سال ۸۸ نیز دهمین انتخابات ریاست جمهوری برای غرب مهم شده بود، بیان کرد: در انتخابات نهم اتفاقاتی افتاد که دشمن را به عقب راند لذا در دوره دهم دشمن باید کاری می‌کرد و از همان زمان مؤسسات و بنیادها و اتاق فکرهایی در آمریکا فعال شد. بررسی‌های صورت گرفته در فتنه ۸۸ نشان داد که قریب به ۶۰ موسسه و بنیاد از جمله «بنیاد سوروس یا جامعه باز (OSF)»، »بنیاد خانه آزادی» یا «صندوق اعانه ملی برای دموکراسی» با شعار «جنگ نرم در ایران» فعال شد.

وی در خصوص طراحی غرب در قبال جمهوری اسلامی، ادامه داد: یک شیوه آن بود که انقلاب مخملی در ایران اجرا کند که در این راستا، تشکل‌هایی را با نام تشکیلات جامعه مدنی غیردولتی در ایران فعال کرد؛ سال ۷۰ یعنی دو سال پس از ارتحال امام(ره)، آمریکا این طراحی اصلی را در مجموعه‌ای تحت عنوان روشنفکران سکولار در ایران راه‌اندازی کرد. بنیاد مطالعات ایران در واشنگتن عامل اصلی این طرح شد و یک مجله با نام ایران‌نامه را شروع به انتشار کرد که معتقد به ضرورت فروپاشی ایدئولوژی نظام جمهوری اسلامی و دین در ایران بود.

تسخیری با اشاره به اینکه حمایت از گروه‌ها و بنیادهای ایران از سوی آمریکا روند افزایشی داشت و در سال ۲۰۰۹ یعنی در سال فتنه ۸۸ به ۶۵ میلیون دلار رسید، افزود: در کنار راه‌اندازی تشکل‌های جامعه مدنی، آمریکا راهبرد دیگری نیز ناظر بر راه‌اندازی تشکل‌های حقوق بشری نیز دنبال می‌کرد که بودجه‌های دولت آمریکا برای این منظور قابل توجه است و اولین تشکل در سال ۸۱ از سوی شیرین عبادی راه‌اندازی شد.

نماینده ولی‌فقیه در قرارگاه دوکوهه با اشاره به اینکه در سال ۲۰۰۵ به طور علنی بودجه‌های کلان برای براندازی جمهوری اسلامی تصویب شد، توضیح داد: در این سال، سه میلیون دلار اختصاص یافت و در سال ۲۰۰۶ با حمایت خانم رایس این رقم به ۷۵ میلیون دلار رسید که ۳۶ میلیون از این مبلغ به فضای رسانه و فضای مجازی اختصاص یافت. این بودجه حمایتی آمریکا برای براندازی در سال ۲۰۰۷ به ۶۶ میلیون و در سال ۲۰۰۸ به رقم ۷۵ میلیون رسید و در ژوئن ۲۰۰۸، یعنی یک سال قبل از فتنه ۸۸، ۴۰۰ میلیون دلار به جریان برانداز کمک کرد. البته هزینه‌ها و حمایت‌های دیگر کشورهای غربی به فتنه‌گران نیز جای بحث دارد و در اینجا فقط به بودجه حمایتی آمریکا اشاره شد.

تسخیری با بیان اینکه بر اساس گزارش وزیر اطلاعات وقت، ۸۰ موسسه در آمریکا با بودجه دو میلیارد دلاری در سال علیه جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند، گفت: آنان با این ابزار و هزینه‌ها و نیروها شروع کردند و قدرت‌طلبان داخلی حمایت شدند اما جوزف نای، سیاستمدار و استراتژیست آمریکایی می‌گوید انبارهای سلاح به درد نمی‌خورد؛ نمونه‌اش را در غزه می‌بینیم که انبارهای سلاح صهیونیست‌ها بلکه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها بر سر مردم فرو ریخت اما به فضل الهی هیچ غلطی نتوانستند بکنند و به زودی پیروزی به نفع جبهه مقاومت رقم خواهد خورد.

وی تأکید کرد: جوزف نای می‌گوید امروز قدرت در دستان کسی است که اولاً بر اقتصاد و ثانیاً فرهنگ مردم تسلط بیابد و امروز، این تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی و حملات فرهنگی در راستای همین سیاست اجرایی می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در قرارگاه دوکوهه با استناد به اطلاعات گزارش ۱۶۴ صفحه‌ای موسسه آمریکایی سابان با تأکید بر اینکه غرب به دنبال ایجاد حکومتی در ایران است که بیشترین همراهی را با منافع آنان داشته باشد، تصریح کرد: تعامل با مخالفان داخلی برگ برنده دشمنان است و امروز آنان می‌توانند با کسانی تعامل کنند که تا دیروز همراه انقلاب بودند و امروز در جریان مخالف قرار دارند، دشمنان همچنین به دنبال ایجاد انقلاب مخملی در ایران هستند که نیازمند وجود رهبران محلی است.

تسخیری بیان کرد: بر طبق این گزارش، موعد اجرای این پروژه از دیدگاه آنان زمانی است که شرایطش فراهم شود و این ممکن است چند هفته یا چند سال طول بکشد، آنان می‌گویند اگر بخواهیم از رهبران محلی انتخاب کنیم باید گروه‌هایی را که در کشور ایجاد شده رصد کنیم.

وی در پایان با تأکید بر اینکه دشمن بیدار است و اگر ما بخوابیم با لگد دشمن بیدار می‌شویم، گفت: این انقلاب محافظ و نگهبان می‌خواهد، دشمن بیکار ننشسته و خون می‌خواهد حال این خون در هشت سال دفاع مقدس یا در فتنه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی و یا در سوریه و غزه و بلاد اسلامی ریخته شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402100905967
  • خبرنگار : 50124