سردار حسینعلی یوسفعلیزاده ۲۲ آذر، در مراسم دومین یادواره شهدای سنگرسازان بی سنگر ترشیز کهن که در مجتمع فرهنگی هنری سرو کاشمر برگزار شد، با تأکید بر اینکه سخن شهیدان باید شنیده شود، اظهار کرد: بخشی از سخن شهیدان در وصیتنامه و کارنامه فردی آنها ذکر شده و بخشی نیز در عمل و برآیند کلی و نتیجه و ثمره ایثار، جهاد و شهادت طلبی این عزیزان است.
وی با بیان اینکه تأکید شهیدان بر تبعیت از ولایت و دفاع از اسلام است، بیان کرد: در برابر حوادث مستحدثه و روزانه و بمباران تبلیغات دشمن نباید راه گم کرد و مغلوب و مجذوب بیگانگان شد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با اشاره به اینکه وحدت و انسجام درونی و اتصال خودمان را با ارزشهای دینی باید حفظ و تقویت کنیم، عنوان کرد: بنا بر وصیت شهدا باید درد دین داشت و به کمک مستضعفین رفت.
وی تصریح کرد: هر چند دشمنان تلاش بسیاری میکنند تا لباس رزم را از تنمان بیرون آورند اما اگر سخن شهیدان شنیده شود هیچ گاه لباس رزم از تنمان بیرون نخواهد رفت.
یوسفعلیزاده در ادامه گفت: جهاد سازندگی ارزشهای مبارک بسیاری را با ایثار، از خود گذشتگی، جانفشانی، تلاش خستگیناپذیر نهادینه کرد و به منصه ظهور و بروز رساند.
وی با تأکید بر اینکه اقدامات جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس باید نشر داده شود، افزود: اقدامات و سوابقی که در واحد تأمین و اعزام نیرو توسط جهاد سازندگی صورت گرفته باید جمعآوری شود.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس ۶۳ هزار نفر از اقشار مختلف مردم توسط جهاد سازندگی خراسان به مناطق جنگی اعزام شدند، بیان کرد: نباید اقدامات و کارهای جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی به فراموشی سپرده شود.
وی نقش جهاد سازندگی در دفاع مقدس را بیبدیل دانست و گفت: با آغاز جنگ تحمیلی، جهاد سازندگی با وجود اینکه یک نهاد نظامی نبود اما نقش پشتیبانی و مهندسی رزمی جنگ را بر عهده گرفت.
یوسفعلیزاده با بیان اینکه سوابق واحدهای مختلف جهاد سازندگی به خصوص واحد اعزام کمپرسی باید نهادینه شود، بیان کرد: واحد انسجامبخشی به اقشار و اصناف، واحد انصار المجاهدین، واحد فرهنگی و تبلیغات، واحد روحانیت و اعزام به مناطق، واحد بازسازی و نوسازی مناطق جنگ زده، واحد جمعآوری، بستهبندی و ارسال کمکهای مردمی، واحد تدارکات، واحد خواهران حزبالله، واحد کارگاههای تولید، برپایی ایستگاههای صلواتی، واحد فعالیتهای فنی و تخصصی، فرهنگی و هنری و... از جمله فعالیتها و تلاشها و کارنامه ارزشمند ایثارگران جهاد و مجاهدان سنگرسازان بیسنگر بوده است.
وی با بیان اینکه پیشینه پر افتخار جهاد سازندگی باید جمعآوری و تدوین شود و پیش چشم مشتاقان گذاشته شود، گفت: قطعاً اگر ما از افتخاراتمان نگوییم دشمن دروغ خواهد گفت و انحراف ایجاد میکند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با اشاره به اینکه موظف هستیم حقایق دوران جنگ را بیان کنیم، اذعان کرد: کارنامه پر افتخار جهاد سازندگی در گذشته باید تدوین شود و پیش چشم بماند.
وی با تأکید بر اینکه هر شهرستان باید سند نقش جهاد سازندگی همان منطقه را در سالهای دفاع مقدس تدوین و آماده کند، افزود: دامنه تکریم شهدا باید از یک مراسم یک روزه به یک سند ماندگار هزار ساله برسد.
یوسفعلیزاده با بیان اینکه نباید فقط به برگزاری یک مراسم اکتفا کرد، بیان کرد: نسلهای آینده باید با این فرهنگ آشنا و نقشآفرین باشند.
وی در ادامه به شهدای گمنامی که طی روزهای اخیر در شهرهای مختلف در حال تشییع هستند اشاره کرد و افزود: همزمان با سراسر کشور نیز ۱۲ پیکر مطهر شهید گمنام در خراسان رضوی تشییع میشوند.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با اعلام اینکه شهدای عزیز بعد از ایام شهادت فاطمه زهرا (س) به تدریج در مناطقی که پیشبینی شده تدفین خواهند شد، گفت: در خراسان رضوی با این شهدای اخیر در ۱۴۰ نقطه مزار شهید گمنام داریم که هر کدام از این نقاط زیارتگاه و میعادگاه است.
وی در ادامه افزود: در زمانهای که حقایق مورد هجمه قرار گرفته و جای شهید و جلاد و مظلوم و ظالم عوض میشود همه وظیفه داریم برای بیان حقایق تلاش کنیم.
تجلیل از خانواده شهدا، همسران و نامگذاری یکی از میدانهای شهرستان کاشمر بنام میدان جهاد از دیگر برنامههای دومین یادواره شهدای سنگرسازان بیسنگر ترشیز کهن بود که با حضور مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مسئولان محلی و ایثارگران، خانواده معزز شهدا، نیروهای نظامی و انتظامی و ... برگزار شد.
انتهای پیام