مجتبی رومانی امروز، ۲۱ آذر ماه، در اولین نشست روسای بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان و مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان، ضمن خیر مقدم و قدردانی از تلاشهای جناب دکتر نوری در حوزه لرستان شناسی و لرستان پژوهی در دانشگاه لرستان اظهار کرد: با توجه به اهداف این دو مرکز در راستای لرستان شناسی میتوان برنامه مدونی تهیه و تدوین کرد که با هم افزایی و انجام فعالیتهای مشترک از موازی کاری و دوباره کاری پرهیز کنیم.
وی افزود: بنیاد و مرکز لرستان شناسی میتوانند با انجام پژوهشهای کاربردی، لرستان دیروز را به لرستان امروز و فردا پیوند دهند و برای محققان و پژوهشگران استان کانون علمی باشند.
در ادامه این دیدار، علی نوری، رئیس مرکز لرستان پژوهی دانشگاه لرستان ضمن اظهار خرسندی از احیاء بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان، ادامه داد: مرکز لرستان پژوهی دانشگاه لرستان یک سال و اندی است که فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و طی این مدت چندین همایش در سطح ملی و استانی برگزار و چند جلد کتاب نیز چاپ کرده است.
وی نیز ضمن استقبال از تدوین برنامههای مشترک افزود: در حال حاضر این مراکز در استان به جایگاه واقعی خود نرسیدهاند لذا لازم است با تلاش و همفکری، ضمن معرفی این دو مرکز به هم استانیها از توان دستگاههای اجرایی استان جهت شناساندن ظرفیتهای تاریخی، باستانی، طبیعی، اقلیمی و انسانی استان استفاده کنیم و در راستای انجام طرحهای پژوهشی کاربردی و ضروری، گامهای مؤثری برداریم.
در این نشست، تدوین اولویتها و سپس انجام طرحهای پژوهشی کاربردی در حوزه لرستان شناسی، تشکیل بانکهای اطلاعاتی و برگزاری نشستها و همایشهای ضروری، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای پیام