رئیس علوم پزشکی اراک:

تجهیزات پزشکی وارد شده به استان مرکزی ظرف یکسال، معادل ۱۰ سال گذشته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حداقل کار ما در یکسال اخیر این بوده که تعداد تجهیزات پزشکی که وارد استان کردیم معادل ۱۰ سال گذشته بوده است.

علیرضا امانی، ۲۱ آذر در مراسم روز دانشجو در پاسخ به دانشجویان منتقد به عملکرد مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: ما سال قبل وقتی دانشگاه را تحویل گرفتیم مثل مریضی بود که تصادف کرده بود و راه‌های هوایی‌اش بسته بود. هرجا را دست می‌زدیم می‌گفتند کرونا بوده است و کاری نکردیم.

وی با بیان اینکه دستگاه اندوسونوگرافی بیمارستان امیرالمومنین امروز افتتاح خواهد شد گفت: دستگاه سیتی‌انژیوگرافی بیمارستان امیرالمومنین را نیز که بالای ۷۰ میلیارد تومان ارزش دارد بعد از ۱۰ سال به استان آوردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: کسی که خواب است را می‌توان بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خواب زده را نمی‌توان بیدار کرد. بیمارستان ولیعصر در سال ۱۳۹۳ می‌توانست با صرف ۸۰ میلیارد تومان تمام شود ولی در حال حاضر فقط ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی برخی از موارد اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه کار دولت قبل تنها کلنگ زنی بوده است گفت: ما بیمارستان ولیعصر را با ۵۵ درصد پیشرفت تحویل گرفتیم و بعد از ۳ ماه به پیشرفت ۴۷ درصدی رسیدیم چراکه مجبور به بازسازی و اصلاح برخی از بخش ها شدیم. ۱۲ هزار سرامیک به دیوارها چسبیده شده بود ولی با ۲ دهم ریشتر زلزله می‌ریخت که فقط چندماه طول کشید آنها را اصلاح کنیم.

امانی با بیان اینکه هیچ نظارتی بر روند ساخت بیمارستان ولیعصر در دولت قبل نبوده است اظهار کرد: دولت سیزدهم افتخارش این است که پروژه‌های نیمه‌تمام را کامل کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه سردشت آنتن نداشت و ما آنتن وصل کردیم. طی ۱۰ سال نتوانستند حتی گنبد مسجد دانشگاه را تمام کنند و ما ظرف چند وقت آینده آن را تمام خواهیم کرد و ما خوابگاه‌های متاهلی را افزایش دادیم.

وی در پاسخ به انتقاد دانشجویان درخصوص اتوبوس‌های دانشگاه افزود: قبول داریم مشکلاتی وجود دارد و این اتوبوس‌ها در شأن دانشجویان ما نیست ولی با استاندار پیگیری کردیم تا اتوبوس‌های جدیدتر و بیشتری به ما اختصاص پیدا کند.

وی با اشاره به قابل قبول نبودن زیرساخت‌های کنونی دانشگاه گفت: وزیر بهداشت گفت افزایش ظرفیت دانشجویان علوم پزشکی یکی دو سال متوقف شود تا زیرساخت‌ها به تدریج کامل شود.

امانی با تاکید بر اینکه آینده مملکت در دست دانشجویان است گفت: از سال ۹۳ تا ۹۵ که بودجه وزارت بهداشت زیاد بود مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک کارشان این بود که بروند با کاندیداهای احتمالی انتخابات رایزنی کنند ولی ما هر هفته پنج صبح به شهرستان‌ها می‌رویم تا مشکلات را رفع کنیم. این فرق دولت مردمی با دولت‌های پیشین است.

وی در پاسخ به انتقادات دانشجویان در رابطه با خوابگاه‌ها و وضعیت دانشکده بهداشت اظهار کرد: تا انتهای همین ترم مشکل بوفه خوابگاه‌ها رفع می‌شود. تمام مشکلات خوابگاه ریحانه در اسرع وقت پیگیری و حل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: ما نیازمند یک ماه زمان هستیم تا مشکلات دانشکده بهداشت رفع شود. زمانی به دلیل اجاره‌ای بودن مکان دانشکده دندانپزشکی، بسیاری از وسایل ما به سرقت می‌رفت ولی ما ظرف چند ماه دانشجویان دندانپزشکی را صاحب دانشکده کردیم و مشکلات این دانشکده حل شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402092115645
  • خبرنگار : 50598