معاون استاندار خراسان جنوبی:

سلامت، بهداشت و امنیت غذایی مردم، خط قرمز ما در حوزه اجراست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: سلامت، بهداشت و امنیت غذایی مردم، خط قرمز ما در حوزه اجراست.

جواد اشرفی، امروز ۱۸ آذر در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، گفت: خط قرمز ما، سلامت، بهداشت و امنیت غذایی مردم استان خراسان جنوبی است و هیچ کس اجازه ندارد از آن عدول کند.

وی با اشاره به مشکلات کشتارگاه بیرجند که نوع فعالیت آن، اعتراض اهالی حسین آباد سادات را به همراه داشته است، گفت: تولید برای ما مهم است اما مهمتر از آن حفظ سلامت و بهداشت مردم است.

به گفته وی؛ این قاعده خاص کشتارگاه حسین اباد سادات نیست و تمامی واحدهای تولیدی مکلفند با رعایت ضوابط، سلامت مردم را در تولیدات خود مدنظر داشته باشند.

معاون استاندار به مصوبات کارگروه تسهیل اشاره کرد و گفت: هرگونه فعالیت تولیدی کشتارگاه، منوط به تحقق مصوبات کارگروه تسهیل است که امروز و با حضور دستگاه های مرتبط برگزار شده است.

اشرفی به ضوابط دستگاه‌هایی همچون دامپزشکی، محیط زیست، بهداشت در زمینه فعالیت واحدهای کشتارگاهی گریزی زد و تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های متولی مکلفند این ضوابط را درخصوص کشتارگاه حسین اباد به طور کامل اجرایی کنند.

شرفی بل اشاره به اینکه شرط برگشت به چرخه تولید در این کشتارگاه، رعایت ضوابط است، تأکید کرد: از آن جایی که این کشتارگاه با سلامت مردم در ارتباط است، صددرصد ضوابط باید در آن رعایت شود.

وی با بیان اینکه دغدغه ما از جنس تولید است، متذکر شد: ما با تولیدی موافقیم که سلامت محور بوده و امنیت خاطر و سلامت عمومی را به مخاطره نیندازد.

معاون استاندار با بیان اینکه تلاش ما بر این است که نگذاریم هیچ واحد تولیدی به خاطر مشکلات وارد حاشیه شود، اظهارکرد: همه دستگاه ها باید کمک کنند واحدهای تولیدی استان به بهترین شکل ممکن فعالیت کنند.

به گفته وی؛ رعایت الزامات بهداشتی - زیست محیطی و توجه به سلامت جسمی و روانی شهروندان، انتظار ما از کشتار گاه حسین آباد سادات بوده و سرمایه گذار مکلف به تحقق آنها است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402091812634
  • خبرنگار : 50026

برچسب‌ها