به مناسبت روز دانشجو انجام شد؛

دیدار رییس سازمان انرژی اتمی با دبیران کل اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها

جمعی از دبیران انجمن‌های علمی دانشجویان دانشگاه تهران و دبیران کل اتحادیه‌های انجمن‌های علمی در آستانه روز دانشجو، با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران و دیدار با معاون رییس جمهور و رییس سازمان، از رآکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده (تهران) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

به گزارش ایسنا، جمعی از مدیران و مسوولان وزارت علوم، تعدادی از دبیران انجمن‌های علمی دانشجویان دانشگاه تهران و دبیران کل اتحادیه‌های انجمن‌های علمی، امروز پانزدهم آذرماه با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران به مناسبت روز دانشجو با محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در این دیدار ضمن تبریک 16 آذر و روز دانشجو، اظهار کرد: آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که با پیشوا بودن در دنیا پیشتاز باشند و رهبری جهان بر عهده آنان باشد. به همین سبب و برای اینکه هیچ کشوری نتواند به این پیشتازی و پیشوایی دست یابد، سیاست‌های ظالمانه خود را پیاده می‌کنند که نمونه آن خاورمیانه جدید  و اجرای این سیاست‌ بود که مقام معظم رهبری بارها به این مساله اشاره داشته‌اند.

معاون رییس جمهور ادامه داد: آنها از اینکه کشوری بدون ترس و هراس از چرخه تسلط‌شان خارج شود و در مسیر استقلال و پیشرفت حرکت کند و یا ملتی روی پای خود بایستد و حرکت فعال داشته باشد، راضی نبوده و این مساله را بر نمی‌تابند.

وی تصریح کرد: به همین دلیل از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و از بدو تشکیل جمهوری اسلامی، ایجاد ترس و تشکیک بین مردم را به اشکال مختلف از جمله ترور بزرگان ما برای صدمه زدن به مکتب شیعه راهبری کردند.

رییس سازمان با اشاره به اینکه پرونده‌سازی‌های آنها در زمینه صنعت هسته‌ای ایران نیز در این چارچوب دنبال می‌شود، اظهار کرد: آنها می‌خواهند که ایران خارج از جمع کشورهای دارای فناوری نوین باشد.

اسلامی در ادامه درخصوص حملات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در غزه؛ خاطرنشان کرد: شاهد یک رسوایی بزرگ از سوی رژیم صهیونستی و آمریکا به عنوان حامی این رژیم بودیم؛ جایی که با کشتار چند ده هزار زن، مرد و کودک مظلوم و بی دفاع و با محاصره کردن این منطقه، قائل به حق زندگی و دفاع از سرزمین‌ برای آنها نیستند و مشاهده می‌کنیم که آمریکا با گستاخی از جنایات رژیم صهیونسیتی حمایت می‌کند.

این عضو کابینه دولت سیزدهم با بیان اینکه در ظاهر این کشورها حرف از حقوق بشر را به میان می‌آورند، با اشاره به اینکه دشمنی‌ها به ویژه در جریان‌های سال گذشته نشان داده که تنها و بدون توجه به اتفاقات دیگر کشورها با انقلاب اسلامی مشکل دارند، گفت: تا پیش از این اگر یک نفر در مورد رژیم صهیونیستی در هرکجای دنیا صحبت داشت، او را محکوم می‌کردند.

وی ادامه داد: اما اکنون شاهد هستیم در اقصی نقاط دنیا تظاهرات گسترده‌ای برگزار می‌شود و تمام توجه‌ها به این ماجرا معطوف شده و به دنبال خاموش کردن این جریان هستند.

اسلامی گفت: تسلیم بودن یک مسیر است و اینکه کشوری مستقل باشیم و برای استقلال و منافع ملی‌ خود برنامه‌ریزی و حرکت کنیم یک راه دیگر است که جمهوری اسلامی ایران این مسیر را انتخاب کرده است.

وی افزود: برای فشار آوردن به ایران راه‌های مختلفی را در مسیر تحریم‌ها دنبال کردند و حتی باوجود مدعی بودن به رعایت حقوق بشر تنها شرکت تولید رادیودارو ایران را تحریم کردند؛ شرکتی که هم اکنون جزو برترین‌هاست و با بهره‌برداری از پروژه «تترا» به بزرگترین مرکز تولید رادیوداروی منطقه تبدیل خواهیم شد.

رییس سازمان انرژی ایران با بیان اینکه محصولات رادیوداروی ایران هم‌اکنون با محصولات تراز اول جهان هم سطح بوده و از نظر کیفیت قابل رقابت است، گفت: در این مسیر برای ما مهم بود که بتوانیم زنجیره کامل را در چرخه صنعت هسته‌ای از جمله سوخت در اختیار داشته باشیم.

وی ادامه داد: به همین خاطر در بحث غنی‌سازی و درصد آن مدام آدرس غلط می‌دهند زیرا بحث آنها غنی‌سازی نیست و کلا به دنبال متوقف کردن ما در این مسیر هستند. در همین زمینه مدام در حال مخابره کردن تصویری امنیتی از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران هستند تا به این شکل در مسیر روبه رشد این صنعت در کشور ما اخلال ایجاد کنند.

معاون رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه برای ایستادن مقابل این نگاه سیاست «درهای باز و نوآوری باز»  را از سال 1400 در نظر گرفتیم تا جامعه با رویکردها و برنامه صنعت هسته‌ای کشور بیش از گذشته آشنا شود، تصریح کرد: به‌همین سبب توسعه برنامه‌محور و اطلاع‌رسانی دستاوردها و پیشرفت‌ها در مسیر جهاد تبیین از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است.

اسلامی تاکید کرد: با توجه به این موارد سند جامع راهبردی افق 20 ساله صنعت هسته‌ای تهیه و تدوین و در فروردین 1401 توسط رییس محترم جمهور رونمایی شد.این برای نخستین‌بار بود که در صنعت هسته‌ای از یک سند جامع بهره‌مند شدیم و ویترین برنامه ما که در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خالی بود، هم اکنون پر بوده و نشان داده‌ایم که دارای برنامه هستیم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان گفت: تثبیت پیشرفت در یک کشور برای دستیابی به اهداف با ایجاد باور و قابلیت درون‌زا رخ می‌دهد و در سازمان انرژی اتمی ایران که زاییده تحقیقات نتیجه‌گراست این نگاه به شکل جدی دنبال می‌شود.

در ادامه این نشست، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن تبریک روز دانشجو با اشاره به اهمیت جهاد تبیین بر لزوم روایت پیشرفت‌هاو دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران توسط بدنه مردم به‌ویژه جریان دانشجویی تاکید کرد و آن را حائز اهمیت دانست.
 
گفتنی است؛ در بخش پایانی این دیدار، محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران پاسخگوی سوالات دانشجویان عضو اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۲۱:۵۵
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1402091511255
  • خبرنگار : 71049