جبلی در مراسم روز دانشجو:

دانشگاه‌ها و دانشجویان گفتمان منطقه بعد از اسرائیل را ترویج دهند

رئیس سازمان صدا و سیما با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها و رسانه‌ها باید گفتمان منطقه بعد از اسرائیل را ترویج دهند، گفت: اگر دشمن امروز سناریوی غزه بدون حماس را مطرح می‌کند، ما نیز باید در دانشگاه‌ها و رسانه‌های خود گفتمان منطقه بدون اسرائیل را ترویج دهیم.

به گزارش ایسنا، پیمان جبلی در مراسم روز دانشجو دانشجویان دانشگاه تهران که امروز در دانشکده فنی این دانشگاه در حال برگزاری است، به اتفاقات غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشاره کرد و گفت: سوالی که ذهن ما را درگیر کرده این است که چرا باید رژیم اسرائیل با جنایات عظیمی که انجام می‌دهد همچنان توانسته است پابرجا بماند و چرا ما باید در داخل کشور به فکر تبیین و تشریح جنایات این رژیم در داخل باشیم؛ در حالی که این جنایات از دهه‌های گذشته برای همگان روشن است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما در ایران زجر کشیده جنایات رژیم صهیونیستی هستیم، تاکید کرد: شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ۷۰ سال پیش در کشور ما و دانشگاه‌ها تنیده شد و اولین حرکت ضد استکباری و ضد آمریکایی در همان ۱۶ آذر سال ۳۲ اتفاق افتاد و به مراتب این روند از دانشگاه‌ها به حوزه‌های علمیه و جامعه کشیده شد.

رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: امام به دلیل شعار مرگ بر آمریکا یا همان کاپیتلاسیون تبعید شد و همچنان با گذشت دهه‌ها این شعار در دانشگاه‌ها و کشور ما زنده است.

وی با بیان اینکه اسرائیل در طول جنایت خود علیه مردم غزه بیش از ۲۰ هزار زن و کودک را به شهادت رساند، گفت: اسرائیل بر خلاف ادعایی که عنوان کرده بود غزه را با خاک یکسان می‌کند و پس از نابودی حماس اسرای خود را از تونل‌های حماس بیرون خواهد کشید، حال شروط حماس را برای مبادله اسرا پذیرفت و در میدان مبارزه این مقاومت است که برای اسرائیل شرط می‌گذارد و اسرائیل نیز به آمال و آرزوهای خود بر غزه بدون حماس نخواهد رسید و پس از گذشت دو ماه از جنگ غزه ۹۰ درصد امکانات مقاومت سالم است و فقط دو تا از تونل‌های غزه توسط اسرائیل کشف شد که البته آن هم در همان مراحل اولیه با انفجاری که برنامه ریزی شده بود موجب کشتار نیروی دشمن شد.

جبلی با تاکید بر اینکه اگر دشمن سناریوی غزه بعد از حماس را مطرح می‌کند ما باید گفتمان منطقه بعد از اسرائیل را ترویج دهیم خاطرنشان کرد: ما باید این گفتمان را در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و رسانه‌ای خود ترویج بدهیم که چگونه و چه سیاستی باید در منطقه بعد از اسرائیل برنامه ریزی کنیم و راه‌های گسترش روابط ما با فلسطین آینده اعم از گردشگری، خطوط هوایی و ... چگونه باشد و این گفتمان صرفا در دانشگاه‌ها و رسانه‌ها باید صورت بگیرد و دانشجویان دانشگاه‌های ما باید این گفتمان سازی را وظیفه خود بدانند.

رئیس سازمان صدا و سیما در پایان خاطرنشان کرد: با تاکید بر اینکه ما در دانشگاه‌ها و رسانه‌های خود در خصوص گفتمان سازی‌های ضد رژیم اسرائیلی و فلسطین آینده کوتاهی کردیم، گفت: دانشگاه‌ها باید اتاق‌های فکر ما برای ترسیم آینده بدون اسرائیل باشد و اینکه ما همچنان در داخل خود علی رغم جنایات رژیم صهیونیستی به مردم خود توضیحاتی در خصوص این جنایت می‌دهیم یعنی همچنان کوتاهی‌هایی در این زمینه صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1402091511086
  • خبرنگار : 71567