بهروز رحیمی امروز (سهشنبه، ۱۴ آذر ماه) در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه اتفاقهای بزرگی در نظام سلامت افتاده است و امکانات فقط متمرکز در مرکز نیست، اظهار کرد: در دولت سیزدهم، بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی در کشور فعال شده و نهضت تعیین تکلیف و تکمیل پروژههای نیمهتمام رونق گرفته است. همچنین بیش از دو هزار پروژه بهداشتی در کشور تکمیل شده است.
وی ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری یک عقبافتادگی چند ساله به وضوح مشخص است. بنابراین تکالیف زیادی را در قبال این استان بر دوشمان احساس میکنیم که با مدیریت خوب مسؤولان استانی این مشکلات علوم پزشکی کاهش خواهد یافت. امیدواریم تا چند ماه آینده، با توجه به مصوبات سفر رئیس جمهوری، تحولات عظیمی را در حوزه زیرساختهای نظام سلامت استان ببینیم.
کمبود پزشک متخصص در چهارمحال و بختیاری
در ادامه محمدعلی نکونام، نماینده ولیفقیه در استان اظهار کرد: مؤمنان در جامعه ایمانی همواره به یکدیگر مهر و محبت میورزند و یاریگر یکدیگرند، اهل امر به معروف و نهی از منکر برای رسیدن به درجات بلند انسانیاند و فساد را از جامعه میزدایند و پرچم نماز و زکات را برافراشته نگه میدارند.
وی ادامه داد: مطیع خدا و رسول و دین بودن مشی مؤمنان است. آنها اطاعت کورکورانه از مستکبران و طاغوتیان ندارند، دلبستگیهای دنیوی مانع اطاعت خداوند است و مؤمنان دل به دنیا نمیبندند که خداوند در قرآن به آنها وعده رضوان الهی و مساکن طیبه میدهد.
نکونام با اشاره به اینکه اینها ارزشهای نظام اسلامی است که مدیران باید در این وادی باشند، بیان کرد: مدیران باید مجموعه خود را به سمت ایمان و پاکیها و تقوا، عدالت و مردمداری سوق دهند.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه سلامت و مجموعه بهداشت و درمان، مقوله مهم جامعه است، گفت: سلامت و عافیتطلبی از ابعاد مهم دعاهای توصیه شده است و نعمت پر اهمیتی است. خانواده علوم پزشکی متولی ایجاد سلامت برای جامعه است و با نگاه گستردهای که به مقوله سلامت وجود دارد، باید بتواند سلامت جامعه را در همه ابعاد تضمین کند.
نکونام با تأکید بر اینکه مقوله سلامت کار سنگین و گستردهای است، افزود: این مجموعه باید در همه مناطق فراگیر باشد و این مستلزم تلاش زیاد است تا مردم احساس کنند از خدمات بهداشت و درمان به خوبی بهرهمندند.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری از حیث تجهیز و ارتقای دانشگاه علوم پزشکی نیازمند توجه بیشتری است، ادامه داد: جا دارد مجموعههای بهداشتی و درمانی استان از نظر عده و عُده حتیالامکان بهقدری ارتقا یابند که مردم نیازی به مراجعه به دیگر استانها نداشته باشند.
نکونام تأکید کرد: قطب شدن استان در برخی حوزهها موضوعیت دارد و در حوزه سلامت نیز باید این اتفاق بیفتد که این مهم مستلزم میدان دادن و تشویق و پشتیبانی مسؤولان از بخش خصوصی است.
امام جمعه شهرکرد کمبود پزشک متخصص در این استان را یادآوری و اضافه کرد: مردم در نقاط مختلف استان از نبود متخصص در مضیقه هستند. امید است وزارت بهداشت و درمان نگاهی جدی به تأمین پزشکان متخصص داشته باشد و این نیاز مردم روی زمین نماند.
انتهای پیام