نماینده علی‌آباد کتول در مجلس تاکید کرد:

حضور حداکثری در انتخابات یعنی اقتدار بین‌المللی/ انتخاب اصلح زمینه‌ساز پیشرفت استان گلستان

نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای را ضامن اقتدار نظام دانست و گفت: مردم با انتخاب افراد کارآمد و کاربلد زمینه توسعه استان را فراهم کنند.

یکی از افتخارات جمهوری اسلامی، پایبندی به دموکراسی واقعی و راهبرد مردم سالاری دینی است. اگر در دنیای امروز مراجعه به رای مردم و اصل دموکراسی، بیشتر تشریفاتی و اغلب به پوششی برای دستیابی به قدرت و ثروت شباهت دارد ولی در نظام برخاسته از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که مبتنی بر اصول و ارزش‌های مکتبی و دینی بوده مراجعه به رای ملت در محوری‌ترین موضوعات مرتبط با نظام و حاکمیت، یک آرمان و باوری عمیق و پشتوانه‌ای برای خدمت صادقانه فرزندان ملت تلقی می‌شود.

از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، به طور میانگین هر دو سال یک بار شاهد شکوه این پدیده‌ی محوری در تعیین سرنوشت جامعه و مردم در سطح کشور بوده‌ایم. انتخابات به منزله نسیمی است که فضای جامعه را تغییر می‌دهد و حال و هوای تازه و امید به آینده‌ای بهتر، به بدنه اجتماع می‌بخشد.

با توجه به نزدیک بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، در خصوص اهمیت انتخابات با رحمت الله نوروزی نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس گفت‌و گویی داشتیم که در ادامه آورده شده است؛

ایسنا: به طور مختصر در خصوص سابقه تشکیل مجلس در ایران توضیح دهید؟

 مجلس شورای ملی حاصل تلاش مردم ایران در عصر مشروطه است و مردم غیور ایران و روحانیون ایران در آن زمان برای مبارزه با استبداد و محدود کردن قدرت استبدادگران نظام مشروطه را ایجاد کردند.

از زمان تشکیل مجلس اول شورای ملی تا زمان تشکیل مجلس شورای اسلامی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به این نام تغییر یافت، قوانین بر اساس تجربه قوانین اساسی دنیا تدوین شد و پس از پیروزی انقلاب با رویکردی که امام راحل و رهبر معظم انقلاب داشتند، مجلس در همه امور اعم از قانون‌گذاری و نظارت در رأس قرار گرفته است.



ایسنا: تفاوت مجلس شورای اسلامی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چیست؟

ما تا امروز ۱۱ هزارو ۲۸۴ عنوان قانون در حوزه‌های مختلف داریم، استقلال هر سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه از موارد مهمی است که پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران به آن دست پیدا کرده‌ایم.

قبل از پیروزی انقلاب اسلامی عده‌ای خاص نمایندگان مجلس را تعیین می‌کردند اما پس از انقلاب اسلامی، این مردم کشور از تمام اقشار هستند که با رای خود نمایندگان مجلس را تعیین و روانه مجلس می‌کنند.

مهمترین نکته در مورد نمایندگان مجلس شوری اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی این است که  آنها از جنس خود مردم هستند و با مسائل و مشکلات آن‌ها آشنایی دارند.

ایسنا: نمایندگان مجلس برای پیشرفت استان گلستان چه برنامه‌هایی را باید در دستور کار خود قرار دهند؟

نمایندگان مجلس باید همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بارها به مسئولان گوشزد کرده‌اند، رسیدگی به مشکل اشتغال جوانان و معیشت مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

استان گلستان علی‌رغم اینکه قریب ۲۸ سال است که از استان مازندران جدا شده مشکلات و عقب ماندگی‌های زیادی دارد، استان ما به ایجاد صنایع تبدیلی و فعال کردن واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد نیاز دارد.

نمایندگان مجلس باید مبادلات ما با کشورهای اوراسیا را تقویت کرده و از پتانسیل موجود برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی به کشور ترکمنستان و سایر کشورهای حوزه خزر استفاده کنند.

توجه به توسعه صنعت گردشگری از شرق تا غرب استان باید در دستور کار نمایندگان مجلس قرار بگیرید، به طور مثال تله کابین گرگان و علی آباد باید هرچه سریعتر راه‌اندازی شود زیرا افزایش گردشگر در استان موجب تولید ثروت و درآمدزایی برای مردم منطقه خوهد شد.


ایسنا: مجلس شورای اسلامی چه دستاوردهایی برای استان گلستان داشته است؟

قبلاً دولت محصولات کشاورزی را قیمت‌گذاری می‌کرد، اما امروزه با دفاع مجلس، قیمت محصولات کشاورزی با نظر کمیسیون کشاورزی، نظام مهندسی کشاورزی و بنیاد ملی گندمکاران که همگی نمایندگان مردم هستند تعیین می‌شود.

نتیجه این اقدام این بوده که محصولاتی نظیر سویا، کلزا و گندم با قیمت واقعی از کشاورزان خریداری شده و باعث رونق زندگی کشاورزان شده است.

 سنگ بنا و مسبب توسعه هر جامعه‌ای آموزش و پرورش است و به همین دلیل نمایندگان مجلس با رای به رتبه‌بندی معلمان تلاش کردند معیشت این قشر عزیز را تأمین کنند.

جزیره آشوراده از اول انقلاب بلاتکلیف مانده بود و با پیگیری‌های استاندار گلستان، حمایت نمایندگان مجلس و همه مسئولان از بلاتکلیفی خارج شد و به زودی گردشگری در این جزیره زیبا رونق خواهد گرفت.

علاج بخشی خلیج گرگان نیز  یکی دیگر از اقدامات ارزشمندی بود که با همکاری همه مسئولان و حمایت‌های نمایندگان مجلس به ثمر نشست.

ایسنا: اهمیت حضور مردم در انتخابات چیست؟

بدون هیچ شک و تردیدی حضور حداکثری مردم در انتخابات باعث تقویت نظام و افزایش اقتدار جمهوری اسلامی در مجامع جهانی خواهد شد.

علاوه بر آن مردم باید افراد کارآمد و توانمند را انتخاب کنند و بهتر آن است که افرادی را انتخاب کنند که سابقه اجرایی داشته و به قوانین آشنا باشند تا بتوانند به خوبی از حقوق مردم دفاع کنند.

اگر مردم در شهرهای مختلف استان نمایندگانی همسو و انقلابی را انتخاب کنند، این نمایندگان با اتحاد و همدلی با هم می‌توانند کارها را به خوبی پیش ببرند به طور مثال اگر مشکل خلیج گرگان بعد از سال‌ها حل شده فقط و فقط به خاطر همکاری همه مسئولان و نمایندگان بوده است.

ایسنا: حرف آخر؟

ملت ما ملت بسیار نجیب و بهتر از مردم زمان رسول الله (ص) و حضرت علی(ع) هستند و علی رغم همه تحریم‌ها و فشارها پیوند ناگسستنی با امام و شهدا داشته و همیشه گوش به فرمان ولایت بوده و پرشورتر از همیشه در صحنه‌های انتخابات و راهپیمایی‌ها حاضر می‌شوند و هه ما نمایندگان امروز و نمایندگانی که بعد از این به مجلس راه پیدا می‌کنند باید تمام همت خود را برای بزرگتر شدن سفره مردم به کار گیرند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / ۰۷:۱۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402091308725
  • خبرنگار : 50604