اجرای ۲۰۰ برنامه علمی و پژوهشی در دانشگاه کاشان

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان از برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه متنوع علمی و پژوهشی هم‌زمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشکده‌های مختلف این دانشگاه خبر داد.

مهدی شبانی نوش‌آبادی، شامگاه(شنبه ۱۱ آذر) در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: ارائه ۸۰ سخنرانی علمی تخصصی، برگزاری ۶۰ کارگاه علمی تخصصی، ۲۰ میزگرد تخصصی و تجلیل از ۲۰۰ پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه و منطقه کاشان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برنامه‌های گرامیداشت پنجاهمین سال تأسیس دانشگاه کاشان است.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه کاشان در رتبه‌بندی‌های مختلف، تصریح کرد: دانشگاه کاشان در رتبه‌بندی جهانی تایمز رتبه ۱۳ کشور و در بین دانشگاه‌های جامع کشور رتبه چهارم و در تایمز جوان نیز در بین دانشگاه‌های جامع رتبه نخست و در تایمز آسیایی رتبه دوم را در بین دانشگاه‌های جامع کشور دارد.

به گزارش ایسنا، معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان، تأکید کرد: دانشگاه کاشان در نظام رتبه‌بندی شانگهای در رشته مهندسی مکانیک رتبه ۱۴ کشوری و رتبه هفتم در بین دانشگاه‌های جامع و در مهندسی شیمی نیز رتبه ششم کشور و چهارم را در بین دانشگاه‌های جامع دارد.

وی  افزود: نام ۲۸ پژوهشگر دانشگاه کاشان در جمع دانشمندان دو درصد برتر و هشت عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی در جمع دانشمندان یک درصد برتر از دیگر افتخاراتی است که به نام دانشگاه کاشان در سطح بین‌المللی رقم خورده است.

شبانی نوش‌آبادی گفت: تجلیل از ۴۰ پژوهشگر و استاد برگزیده و طرح‌های نمونه پژوهشی، ۱۰۰ دانشجوی نمونه آموزشی و پژوهشی، سه فناور برتر سال، سه محصول یا شرکت دانش بنیان برتر، پنج مجری برتر طرح‌های کاربردی، ۱۰ دانشجوی نمونه شاهد و ایثارگر و ۱۰ دانشجوی برتر فرهنگی، ورزشی تقدیر در هفته پژوهش اجرا خواهد شد.

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان با اشاره به روز ۲۷ آذر، اظهار کرد: تقدیر از  پنج استاد حوزوی برتر پژوهشی، پنج طلبه برتر پژوهشی، پنج نفر از فعالان کرسی‌های علمی ترویجی و سه کارآفرین برگزیده منطقه از دیگر برنامه‌های گرامیداشت پنجاهمین سال تأسیس دانشگاه کاشان است.

وی تصریح کرد: پژوهشگران دانشگاه کاشان در یک سال اخیر ۱۰۰ طرح پژوهشی با اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریال در حوزه‌های کشاورزی، معدنی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و مهندسی اجرا کرده‌اند که عمده آنها در ارتباط با نیازهای اساسی کاشان است که ۶۰ طرح پژوهشی به پایان رسیده و نتایج آن قابل استفاده است.

شبانی نوش‌آبادی، اظهار کرد: ثبت سه اختراع و ثبت ‌نام ۴۰ نفر از استادان دانشگاه در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری(ساتع) از اقدامات حوزه پژوهشی دانشگاه کاشان در سال جاری است.

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان، گفت: کتابخانه تخصصی دفاع مقدس در دانشگاه کاشان، نخستین مرجع علمی و تخصصی استان اصفهان در حوزه دفاع مقدس است که فعالیت خود را هم‌زمان با آیین گرامیداشت پنجاهمین سالگرد راه‌اندازی دانش کاشان آغاز می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402091208081
  • خبرنگار :