علی نوری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه هر مصرفکنندهای باید ویژگیهای مرغ سالم و شرایط مناسب برای عرضه و نگهداری از این کالای پر مصرف را بداند، اظهار کرد: خریدار باید هنگام خریدن مرغ به مشخصاتی که روی بستهبندی یا آلایش آنها درج شده است، دقت کنند و بعد از کسب اطمینان از سلامت آنها، اقدام به خرید کند.
وی گفت: خریداران حق دارند که در صورت مخدوش بودن مطالب روی بستهبندی از جمله ناخوانا بودن، ناقص بودن یا پاک شدن اطلاعات، مراتب را به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند یا محصول را پس دهند.
نوری ادامه داد: مرغ خریدهشده را باید سریع به خانه منتقل کرد و در فصول گرم سال برای انتقال مرغ از یخدان استفاده شود، چون گرمای طولانی منجر به فساد گوشت مرغ میشود.
وی با تاکید بر اینکه برای خروج گوشت مرغ از حالت انجماد، به هیچ عنوان نباید آن را بهصورت مستقیم حرارت دهیم یا از آب گرم استفاده کنیم، گفت: بهترین راهکار این است که گوشت مرغ ۱۲ ساعت قبل از پختن از فریزر خارج و در یخچال قرار داده شود، در این صورت مرغ بهتدریج از حالت انجماد خارج میشود. البته اگر گوشت منجمد بدون فاصله زمانی وارد ظرف شود و بپزد نیز از فساد در امان میماند.
او با تاکید بر اینکه تاریخ تولید و انقضا، کد پروانه بهرهبرداری از اداره کل دامپزشکی، آدرس محل تولید و شرایط نگهداری مواردی است که هنگام خریدن مرغ باید مورد توجه قرار گیرند، افزود: گوشت مرغ فاسدشده، تیره، پرخون و کبود است و بر اثر نگهداری در شرایط نامناسب بهتدریج خاکستری و گاهی سبز روشن میشود. در این شرایط باید از مصرف آن خودداری کرد.
انتهای پیام