نسرین پورحبیبی در گفت و گو با ایسنا درباره نقش بانوان در سلامت خانواده و جامعه بیان کرد: مردم باید سواد سلامت خود را بالا ببرند و سواد سلامت با سواد خواندن و نوشتن بسیار متفاوت است.
وی بیان کرد: طبق بررسیهایی که برای پایان نامه دکتری خود انجام دادم، مشخص شد بسیاری از مردم با وجود آنکه تحصیلات دیپلم و بالاتر داشتند اما اطلاعات سلامت و بهداشتی لازم را نداشتند.
این دکترای آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت با تاکید برآنکه سطح سواد سلامت افراد مخصوصاً بانوان باید افزایش یابد، اظهار کرد: خانمها نقش محوری را در هر خانواده دارند لذا باید سواد سلامت بانوان بیشتر باشد و اطلاعات بهداشتیِ لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه بانوان باید اطلاعات تغذیهای داشته باشند، تصریح کرد: خانمها ضمن تضمین سلامت خودشان، باید بدانند که در سبد غذایی خانواده چه خوراکیهایی وجود داشته باشد.
پورحبیبی بیان کرد: باید در مدارس آموزش لازم در زمینه تغذیه سالم و همچنین فعالیتهای فیزیکی مناسب داده شود و از اهمیت ورزش در سلامتی افراد گفته شود.
این دکترای آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت با اشاره به تحقیقاتی که در خصوص سواد سلامت افراد جامعه صورت گرفته، تصریح کرد: در سال ۹۰ براساس یک تحقیق حدود ۶۰ درصد و در سال ۹۷ حدود ۵۳ درصد جامعه شهری کرمان سواد سلامت لازم را نداشتهاند.
انتهای پیام