سعید محمدزاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح سرمد یا سراهای مهارتآموزی دانشجویان در دانشگاهها، اظهار کرد: این طرح با هدف آمادهسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار و مهارتآموزی آنها اجرایی شده است.
وی با اشاره به انواع مهارتهایی که در این طرح ارائه میشوند، افزود: مهارتی که به دانشجویان آموزش داده میشود میتواند مرتبط با رشته تحصیلی آنها و یا غیرمرتبط باشد. عمده مهارتهایی که آموزش داده میشود نیاز به ابزار و تجهیزات سنگین ندارند، البته اولویت آموزش مهارت مرتبط با رشته تحصیلی است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با اشاره به آغاز اجرای این طرح از مهرماه امسال، گفت: در این خصوص با بهره بردن از تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای، از پتانسیل و مربیان این سازمان استفاده میشود. گروه هدف این طرح، به طور عام دانشجویان و به صورت خاص دانشجویان خوابگاهی است. عمده دانشجویان بعد از پایان کلاسهای درس وقت خالی دارند و به این دلیل از این زمان برای مهارتآموزی استفاده میشود.
محمدزاده یادآور شد: دانشجویانی که این دورهها را میگذرانند، بیمه میشوند و در پایان دوره نیز گواهی معتبری از سوی فنی و حرفهای دریافت میکنند. این دورهها برای همه مقاطع برگزار میشود اما عموما دانشجویان کارشناسی استقبال بیشتری میکنند.
وی عنوان کرد: این طرح برای حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجوی کارشناسی، ۳۳۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۱۴۰ دانشجوی دکتری اجرا میشود و پیشبینی میشود دانشجویان دوره کارشناسی استقبال بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام