کشف تصادفی ۱۰۰هزار سکه تاریخی

مجموعه بزرگی از ۱۰۰ هزار سکه باستانی در جریان ساخت یک کارخانه در ژاپن پیدا شد.

به گزارش ایسنا به نقل از آرت‌نیوز، بر اساس گزارشی که در روزنامه ژاپنی «آساهی شیمبون» ‌منتشر شده است، گنجینه‌ای از ۱۰۰ هزار سکه باستانی در محل ساخت و سازی واقع در «مائه‌باشی»، شهری در استان «گونما» کشف شده است.

این سکه‌ها در جریان ساخت کارخانه‌ای توسط یک شرکت کشف شد. باستان‌شناسان این گنجینه را در قالب یک‌هزار و ۶۰ دستۀ ۱۰۰ سکه‌ای در فضایی به ارتفاع نیم متر و عرض یک متر کشف کردند.

قدمت برخی از این سکه‌ها به امپراتوری چین، یعنی بیش از دوهزار سال قبل بازمی‌گردد. باستان‌شناسان تاکنون ۳۳۴ مورد از این سکه‌ها را بررسی کرد و به این نتیجه رسیده‌اند که این سکه‌ها دست‌کم به بازه زمانی ۴۴ ساله تعلق دارند.

در حال حاضر قدیمی‌ترین این سکه‌ها، یک سکه برنز متعلق به ۱۷۵ پیش از میلاد است که در مرکز آن حفره ایجاد شده است. جدیدترین سکه این مجموعه نیز به سال ۱۲۵۶ میلادی تعلق دارد. گمان می‌رود این سکه در همان سال و در دوره «کاماکورا» (۱۳۳۳-۱۱۸۵) دفن شده باشد.

علاوه‌بر این سکه‌ها چند اثر تاریخی دیگر نیز در محل ساخت‌وساز کشف شده است. کارشناسان معتقدند این محوطه در گذشته بخش مرکزی ولایت «کوزوکه» بوده است، همچنین این سکه‌ها با عجله پنهان شده‌ بودند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402082417874
  • خبرنگار : 71631