به گزارش ایسنا، سرهنگ محسن رشیدی با اشاره به ضرورت نگارش دانشنامه دفاع مقدس، بیان کرد: دانشنامه از متقنترین و مستحکمترین منابع پژوهشی است. اگر چه در استان لرستان نگارش دانشنامه دفاع مقدس با تاخیر آغاز شد، ولی در سالهای اخیر اقدامات بسیار ارزندهای در این راستا صورت گرفته است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان لرستان با اشاره به تألیف و چاپ شیوهنامه علمی دانشنامه دفاع مقدس در لاین استان بیان کرد، گفت: پس از معرفی رابطین دانشنامه در شهرستانها، یگانهای نظامی و انتظامی و ادارات، کارگاه آموزشی و توجیهی به صورت دورهای برگزار شد و یک گفتمان سازی روی داد.
رشیدی با اشاره به تشکیل کارگروه اساتید دفاع مقدس در استان لرستان، افزود: در کنگره ۶ هزار و ۵۵۵ شهید استان لرستان ضرورت دانشنامه دفاع مقدس بیش از پیش احساس شد چرا که در دانشنامه اطلاعات کامل شهدا قید خواهد شد. دفاع مقدس حادثهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و نظامی است که از همه ابعاد قابل بررسی است به همین خاطر در دانشنامه دفاع مقدس، علاوه بر اطلاعات مرتبط با شهدا، بخشهای جغرافیایی نظامی، فرهنگی و اجتماعی نیز در نظر گرفته شده است.
وی گفت: بخشی از مطالب دانشنامه دفاع مقدس لرستان به بمبارانها اختصاص دارد. با توجه به اهمیت دانشنامه دفاع مقدس، بهتر آن است که هر کار پژوهشی دفاع مقدس در راستای دانشنامه دفاع مقدس باشد. همچنین الگوسازی از زندگی مادران و همسران شهدا که نقش موثری در دفاع مقدس داشتند امری ضروری است بنابر این بخش از دانشنامه دفاع مقدس نیز بایستی به زنان اختصاص داده شود.
انتهای پیام