/یادداشت/

«کشور بدون جمعیت!»

«از نظر علم سیاست هر واحد سیاسی از چهار عنصر اساسی سرزمین، جمعیت، حکومت و حاکمیت تشکیل می‌شود و در این میان جمعیت یکی از مولفه‌ها و عوامل عمده قدرت ملی یک کشور است؛ در واقع کشوری بدون جمعیت قابل تصور نیست.»

به گزارش ایسنا، احسان شریف‌نیا، فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشته است: "اسرائیل، کشوری برای یهود!" سنگ بنای اندیشه صهیونیسم بود که برای تحقق بخشیدن به آن، سرزمین دیگری [فلسطین] را دزیدند، عده‌ای را از سراسر دنیا به آن کوچ دادند و حکومت و حاکمیتی دروغین در آن بنا نهادند. عامل اساسی ادامه موجودیت اسرائیل باقی ماندن جمعیتِ یهود در آن است.

عملیات برق آسا و شوکه‌کننده طوفان‌الاقصی در ۷ اکتبر، با استفاده از تکنیک‌های اطلاعاتی، هک و از کار انداختن سامانه‌های دفاعی اسرائیل از جمله گنبد آهنین، باعث شکست تمام عیار هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی و دستگاه‌های امنیتی موساد و شاباک گردید و با افزایش روند مهاجرت معکوس، زنگ خطر را برای این رژیم به صدا درآورد.

رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۸ مهر [دو روز پس از عملیات طوفان‌الاقصی] در مراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه افسری نیروهای مسلح درباره این عملیات فرمودند: " رژیم غاصب صهیونیستی، هم از لحاظ نظامی، هم از لحاظ اطّلاعاتی، یک شکست غیر قابل ترمیم خورده؛ شکست را همه گفتند، تأکید من به «غیر قابل ترمیم بودن» است.‌ من میگویم این زلزله‌ی ویرانگر توانسته است بعضی از سازه‌های اصلی حاکمیّت رژیم غاصب را ویران کند که تجدید بنای آن سازه‌ها به این آسانی امکان‌پذیر نیست. بعید است که رژیم غاصب صهیونیستی با همه‌ی های‌وهویی که می‌کند، با همه‌ی حمایت‌هایی که امروز در دنیا از سوی غربی‌ها از او می‌شود، بتواند آن سازه‌ها را ترمیم کند. من عرض می‌کنم از شنبه‌ی پانزدهم مهر، رژیم صهیونیستی [دیگر] رژیم صهیونیستیِ قبلی نیست و ضربه‌ای که خورده است به این آسانی قابل جبران نیست."

یکی از مصادیقِ این شکست غیر قابل ترمیم، افزایش مهاجرت معکوس جمعیت یهودی در پی حمله گروه‌های مقاومت به رژیم صهیونیستی می‌باشد. مهاجرت معکوس یهودیان، برای دولتی همانند رژیم صهیونیستی که موجودیتش با دزدی جمعیت از کشورهای دیگر شکل گرفته است، قطع رگ حیاتی صهیونسم به شمار می‌رود؛ زیرا بدون جمعیت قادر به اجرا و پیشبرد سیاست‌ها و اهداف خود از جمله توسعه شهرک‌سازی و اشغال هرچه بیشتر مناطق فلسطینی نخواهد بود.

اندیشمندان یهود همواره مشکل مهاجرت یهودیان به فلسطین را پس از مسئله امنیت دومین مشکل می‌دانند و معتقدند با حل مشکل مهاجرت مشکل امنیت نیز حل خواهد شد.

رژیم صهونیستی به جهت حفظ جمعیت موجود و جذب مهاجرین جدید با استفاده از آژانس یهود با صرف هزینه‌های هنگفت و توسل به انواع روش‌ها از جمله ایجاد طرح‌های تشویقی برای بازگشت یهودیان و تشویق کارگران خارجی به یهودی شدن و انعطاف بیشتر در قبال جذب مهاجر غیر یهودی به دنبال حل این مشکل اساسی می‌باشد.

این درحالی است که آگوست سال گذشته شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی از کاهش محسوس مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی خبر داد و افزود: ۳۰ درصد از اسرائیلی‌ها به دلیل بحران سیاسی ویرانگر داخلی، به مهاجرت از فلسطین اشغالی فکر می‌کنند.

پس از حمله ناگهانی گروه‌های مقاومت فلسطینی به شهرک‌ها و شهرهای صهیونیست‌نشین در عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر، روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" نوشت: صهیونیست‌ها از ترس جانشان ترجیح دادند اسرائیل را ترک کنند و مقصد آن‌ها کشورهای «قبرس» و «یونان» می‌باشد.

طوفان الاقصی مهم‌ترین رکن حیاتی شهروندان اسرائیلی یعنی امنیت را مورد هدف قرار داد و از طرف دیگر خسارات اقتصادی که اسرائیل از زمان شروع جنگ تا کنون متحمل شده است طبق گزارش کارشناسان حدود هفت میلیارد دلار تخمین زده شده است.

تداوم حملات موشکی توسط گروه‌های مقاومت فلسطینی و حملات پهبادی گروه‌های مقاومت منطقه، کاهش ارزش شِکِل [واحد پول اسرائیل] و خسارت‌های اقتصادی، افزایش اختلافات سیاسی کابینه این رژیم، فشار خانواده‌های اسرا برای آزادی اسرا، فرسایشی شدن عملیات زمینی در نوار غزه، افزایش مهاجرت اسرائیلی‌ها از خاک فلسطین اشغالی(قطع رگ حیاتی آن) را سرعت بخشیده و به نظر می‌رسد این همان شکست جبران ناپذیری است که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند.
انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1402081913758
  • خبرنگار :