علیرضا قاسمیفرزاد سهشنبه ۱۶ آبان در کارگروه گندم، آرد و نان استان همدان، با اشاره به اینکه کارخانههای آرد برای تولید آرد کامل باید درصد سبوسگیری را کم کنند، اظهارکرد: علاوه بر تولید آرد کامل، عملآوری نان و تجهیزات تنور نان کامل نیز باید مدنظر قرار گیرد تا بتوان نان کامل با کیفیتی در استان تولید کرد.
وی تصریح کرد: در صورتی که نان کامل تولید شود، کیفیت افزایش پیدا میکند، قیمت نان نیز حل میشود و با تولید نان با کیفیت مردم از هزینههای درمانی رنج نمیبرند.
استاندار همدان تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی کنترل و دقت دقیقی روی کارخانههای آرد داشته باشد و با دقت بر روی تمام مراحل تولید گندم تا نان از بُعد بهداشتی صورت بگیرد.
قاسمیفرزاد با بیان اینکه نان کامل نیاز به تنورهای گلی و سنتی دارد، افزود: فرمول آرد کامل به کارخانههای داده شود تا آرد مناسب را تولید و براساس آن قیمت داده شود.
معاون امور اقتصادی استاندار همدان نیز با بیان اینکه آییننامه ارزیابی کارخانههای آرد در سال ۹۸ تدوین شده بود و تا امسال اجرایی نشده بود، گفت: این آییننامه دستخوش تغییرات بومی قرار گرفت و ارزیابی جامعی مستند شد به طوریکه کارخانههای را از انحا مختلف ارزیابی میکند.
سیدمجتبی حسینی خاطرنشان کرد: این ارزیابیها دو هدف اصلی بهداشت و سلامت آرد و کیفیت آرد را دنبال میکنند.
وی با تأکید بر اینکه غنیسازی آرد توسط کارخانههای آرد باید انجام شود، گفت: با کارخانههایی که غنیسازی آرد را انجام نمیدهند، باید برخورد قاطعی صورت گیرد چرا که سلامت مردم در اولویت قرار دارد و حمایت از تولید در کنار سلامت مردم باید در نظر گرفته شود.
مدیرکل غله و بازرگانی استان همدان نیز با بیان اینکه ۱۸۴۳ نانوایی در سطح این استان فعالیت دارد، اظهارکرد: ۱۵ نانوایی که شرایط تولید نان کامل را دارند، به اداره غله معرفی شدهاند.
حسین خوانسازی با اشاره به اینکه در راستای تولید آرد کامل جلساتی با کارخانههای آرد داشتیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک واحد نانوایی در شهر همدان پخت نان کامل را دارد که مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.
انتهای پیام