فرشاد کشاورزیان یکشنبه ۱۴ آبان در جمع خبرنگاران پیرامون تشریح نحوه برگزاری این جشنواره، گفت: از سال ۱۳۹۸ تاکنون چنین رخداد مهمی در ملایر اتفاق نیفتاده و ما بعد از پنج سال میزبان جشنواره تئاتر استان همدان هستیم.
وی در رابطه با اهداف جشنواره، اظهار کرد: رشد و اعتلای تئاتر و فرهنگ عمومی جامعه، ترویج فرهنگ بالای ایرانی- اسلامی، تلاش به منظور ارتقاء سطح فرهنگ شهروندی و معرفی پتانسیلهای شهرستان ملایر از طریق اجرای نمایشهای صحنهای و خیابانی، ایجاد فضای شاد و پویا برای شهروندان، کمک به تولید تئاتر و تشویق هنرمندان این رشته در استان به ویژه هنرمندان ملایری در راستای سیاستهای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران، دعوت از گروههای نمایشی منتخب از شهرستانهای مختلف استان همدان به منظور تبادلات فرهنگی و هنری جزو اهداف مهم جشنواره به شمار میرود.
این مقام مسئول با بیان اینکه این رخداد هنری شاخصترین برنامه هر استانی در حوزه فرهنگ و هنر به شمار میرود، افزود: امسال با اعتماد ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، ملایر میزبان این رخداد مهم است.
کشاورزیان با اشاره به اینکه این رقابت هنری با حضور ۱۶ گروه شامل هشت گروه صحنهای و هشت گروه خیابانی به وقوع میپیوندد، اظهار کرد: در مجموع ۱۳۰ هنرمند در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان همدان میهمان ملایر هستند و پشبینی میکنیم در آیین اختتامیه با حضور میهمانان مهم استانی و کشوری میزبان ۱۵۰ نفر باشیم.
رئیس اداره ارشاد ملایر با اشاره به اینکه سه داور در سطح کشوری نمایشهای صحنهای را داوری میکنند، افزود: این هنرمندان شامل امین زندگانی، قاسم زارع و علی ایزدی هستند همچنین در بخش داوری نمایشهای خیابانی، سه هنرمند برجسته از سطح استان همدان، داوری این بخش را برعهده دارند.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای تئاترهای صحنهای سه سالن مجزا درنظر گرفتهایم، گفت: مکان اجرای نمایشهای صحنهای شامل مجتمع فرهنگی و هنری ملایر، شهرک ولیعصر(عج) واقع در میدان قائم(عج)، مرکز آموزش هنر در بلوار ۱۵ خرداد و مؤسسه فرهنگی هنری باران - نگاه نواندیش، واقع در خیابان سعدی و خیابان شهید شیرزادی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه اجرای نمایشها از ساعت ۹ صبح آغاز شده است و تا ۲۰ عصر ادامه دارد، اظهار کرد: به هیچ عنوان بلیط فروشی نداریم و بازدید برای علاقمندان کاملاً رایگان و آزاد است.
کشاورزیان در رابطه با محل اجرای تئاترهای خیابانی نیز توضیح داد: با همکاری شهرداری و تعامل خوب اعضای شورای شهر، تلاش کردیم تئاترهای خیابانی جشنواره در مناطق گردشگری شهر ملایر اجرا شوند تا در کنار آن پتانسیلهای گردشگری و صنعت توریسم این شهر معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه بازدید از مناطق تاریخی و باستانی شهر ملایر توسط هنرمندان و برگزاری جلسات نقد و بررسی بعد از اجرای هر نمایش جزو برنامههای جنبی جشنواره به شمار میرود، افزود: در نهایت گروههای اول، دوم و سوم در بخشهای مختلف معرفی میشوند.
کشاورزیان با اشاره به اینکه ژانر و موضوع نمایشها در حوزههای مختلف و متنوع شامل دفاع مقدس، مسائل اجتماعی و ارزشهای ایرانی- اسلامی است، افزود: اعتبار کلی تخصیص داده شده به این جشنواره حدود ۶۰۰ میلیون تومان است.
این مقام مسئول گفت: امیدواریم با برگزاری باشکوه این جشنواره بتوانیم ضمن معرفی توانمندیها و پتانسیلهای غنی شهرستان ملایر در عرصه فرهنگ و هنر، گام مؤثری در راستای اعتلای جایگاه هنر فاخر تئاتر برداریم.
وی خاطرنشان کرد: به منظور برگزاری هرچه با شکوهتر سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان همدان، کمیتههای مختلفی شامل کمیته روابط عمومی، اطلاعرسانی و تبلیغات، کمیته تدارک و پشتیبانی، کمیته سمعی بصری و واحد فنی سالنها، کمیته حراست، کمیته میهمانان و تشریفات، کمیته داوران، کمیته افتتاحیه و اختتامیه جشنواره و دبیرخانه جشنواره تشکیل شده است.
رئیس اداره ارشاد ملایر تصریح کرد: به منظور برگزاری سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان همدان دو تفاهمنامه یکی بین ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان و شهرداری ملایر و تفاهمنامه دیگر بین ادارهکل ارشاد استان و مؤسسه فرهنگی هنری باران- نگاه نواندیش منعقد شده است.
کشاورزیان افزود: در راستای برگزاری این جشنواره ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، فرمانداری ملایر، شهرداری، شورای شهر، آموزش و پرورش، اداره اوقاف، دفتر امام جمعه، هتل آرامش و مجتمع اقامتی الماس با ما همکاری تنگاتنگی داشتند.
وی خاطرنشان کرد: طی پنج ماهی که از حضور بنده در این سمت میگذرد، در بخش تئاتر و موسیقی، حرکتهای ماندگار خوبی در سطح شهرستان انجام شده که کاملاً محسوس است و در حوزه انجمنهای ادبی نیز به زودی کارهای بزرگی به وقوع میپیوندد.
انتهای پیام