عبدالرضا سید احمدی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص کشت محصولات پاییزه در خوزستان اظهار کرد: امسال سطح زیر کشت پاییزه در استان خوزستان براساس الگوی کشت تعریف شده ۸۷۹ هزار هکتار و شامل کشت آبی و دیم است.
وی افزود: بر این اساس امسال قرار است ۲۵۸ هزار هکتار کشت دیم و ۶۲۱ هزار هکتار نیز کشت آبی پاییزه در خوزستان انجام شود. در این زمینه هماهنگی لازم با سازمان آب و برق خوزستان برای تامین و تخصیص آب موردنیاز کشت انجام شده است و مشکلی برای تامین آب این کشتها در خوزستان وجود ندارد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: کشت پاییزه در استان خوزستان شامل گندم، جو، کلزا، چغندرقند، انواع سبزی و صیفی، شبدر، باقلا، عدس دیم و نخود دیم است.
سید احمدی با بیان اینکه امسال ۶۵۸ هزار هکتار گندم پاییزه در خوزستان کشت میشود، عنوان کرد: امسال قرار است ۴۷۳ هزار هکتار گندم آبی و ۱۸۵ هزار هکتار گندم دیم در خوزستان کشت شود و تاکنون ۱۷ هزار هکتار کشت گندم آبی انجام شده و عملیات کشت همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون حدود ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار چغندرقند کشت شده که نسبت به سال گذشته ۱۶۰۰ هکتار بیشتر کشت شده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در بحث کلزای آبی تاکنون ۲۳ هزار هکتار کشت انجام شده است و براساس برنامهریزیهای انجام شده میخواهیم این میزان را به بیش از ۶۰ هزار هکتار برسانیم در حالی که در سال گذشته کل کشت کلزای آبی انجام شده ۲۲ هزار هکتار بوده است.
سید احمدی در خصوص تامین کود مورد نیاز این کشتها خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶۰ هزار تن انواع کودهای شیمیایی یارانهای برای کشتهای تابستانه و پاییزه توزیع شده است و روند توزیع نیز همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام