مدیرعامل شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان خبر داد

کشت ۸۰۰ هکتار چغندر قند با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی

مدیرعامل شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان از کشت ۸۰۰ هکتار چغندر قند با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی خبر داد.

صمد بهزاد در جلسه شورای مدیران، با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی ۸۰۰ هکتار محصول استراتژیک چغندر قند در منطقه به زیر کشت رفته است، اظهار کرد: برای اولین بار در سال زراعی جاری کشت چغندر قند پائیزه توسط کشاورزان پیشرو منطقه از طریق عقد قرارداد با شرکت در این میزان و حجم انجام شده که اتفاق مبارکی است و در عملکرد کارخانه قند مغان تاثیر مثبت خواهد داشت.

وی با اشاره به فرسودگی ناوگان مکانیزه تراکتورهای امورهای زراعت و باغات شرکت خاطرنشان کرد: با هدف افزایش ضریب مکانیزاسیون، حذف و کاهش کارسپاری عملیات زراعی، در کنار تعمیر ماشین آلات مستعمل تعداد ۲۲ دستگاه تراکتور مدل ۳۹۹  جفت دیفرانسیل جهت استفاده در امور زراعت و ۵ دستگاه تراکتور کمرشکن باغی مدل ۹۵۰  برای مجتمع باغات خریداری شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ضمن تأکید بر حمایت از سرمایه گذاران گفت: وظیفه ما این است که از سرمایه گذار استقبال کرده و وی را همراهی کنیم و با توجه به ارتباط مستقیم و معنادار این موضوع در توسعه شرکت و منطقه، ضرورت دارد در جهت جلب سرمایه گذاران جدید ممارست و پشتکار نشان دهیم.

عضو هیات مدیره شرکت، از راه اندازی سیستم نرم افزاری یکپارچه همراه سبز مغانه برای قیمت تمام شده خبر داد و گفت: این نرم افزار که شامل ۴۰ ماژول است، در مجتمع زراعت بصورت کامل اجرایی شده و در بقیه امور در حال اصلاح داده ها می باشد.

وی تصریح کرد: علاوه بر زنجیره تولید نهال با برند مغانه با هدف صادرات، احداث باغ جایگزین نیز در دستور کار قرار دارد و ۲۰۰ هکتار از مجتمع باغات میوه نوسازی و جوان سازی خواهد شد.

بهزاد با تأکید بر انگیزش نیروی انسانی اضافه کرد: پیگیری های لازم برای تخصیص پاداش مجمع صورت گرفته که به محض اخذ مجوز از مجمع به حساب کارکنان واریز خواهد شد.

معاون رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی حساب ویژه ای بر روی شرکت کشت، صنعت و دامپروری مغان باز کرده اند

محبوب فروزنده، نایب رئیس هیئت مدیره با اشاره به اهمیت جایگاه شرکت بیان کرد: معاون رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولین کشوری حساب ویژه ای بر روی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان باز کرده اند که این امر بیانگر نقش مهم و تاثیرگذار این بنگاه اقتصادی در تامین بخشی از امنیت غذایی کشور است.

مشاور اداری، مالی و بازرگانی مدیرعامل شرکت افزود: مدیران واحدها لازم است، از طریق اهتمام جدی که در رفع مشکلات مربوط به حوزه کاری شان دارند، وقت هیئت مدیره را در پرداختن به مسائل کلان در سطح کشوری و رایزنی از طریق وزارتخانه ها آزاد بگذارند.

فروزنده سامانه یکپارچه را تصمیم عاقلانه ارزیابی کرد و گفت: راه اندازی سیستم یکپارچه، تکلیف مجمع بوده و تدوین برنامه زمان بندی برای آن ضرورت دارد و راه اندازی کامل آن مستلزم همکاری هم جانبه امورهای شرکت با امور فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

رئیس کمیسیون معاملات شرکت تأکید کرد: جهت تامین بموقع اقلام مورد نیاز واحدها لازم است، مدیران امورات نیازهای ضروری شان را از مدت ها قبل اعلام و درخواست نمایند تا تامین آنها با قیمت عادلانه و بموقع صورت پذیرد.

نایب رئیس هیات مدیره خاطر نشان کرد: ابداع روش های ابتکاری در فروش محصولات بویژه در محصولات فاسد شدنی لازم و ضروری بوده و در همین راستا با خریداران مختلف در فروش کالاها از جمله خامه وارد مذاکره شده ایم که از طریق آن پروسه بازاریابی و اخذ بها بصورت بهتری انجام می گیرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402081309157
  • خبرنگار :