علی اصغر فاتحیفر در گفتوگو با خبرنگاران، با بیان اینکه برخی مهارتها در حین تحصیل در دانشگاه به صورت عملی کسب نمیشود، گفت: این دوره به دانشجویان رشتههای مرتبط کمک میکند هنگام ورود به بازار کار عملکرد خوبی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، وی در خصوص سرفصلهای این دوره، افزود: اصول کار در آزمایشگاه مولکولی(GLP)، روشهای استخراج DNA، روشهای استخراجRNA، الکتروفورز روی ژل آگارز، بیو انفورماتیک، سنتز DNA و روشهای مختلف PCR سرفصلهای این دوره را تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه علاقمندان جهت شرکت در این دوره به مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در استان مراجعه کنند، اظهار کرد: تمامی دانشجویان رشتههای علوم آزمایشگاهی، ژنتیک سلولی مولکولی، علوم پایه و میکروبیولوژی میتوانند در این دوره شرکت کنند.
فاتحیفر یادآور شد: جهاددانشگاهی گسترده ترین سیستم آموزش کوتاه مدت کشور را داشته و با دورههای متنوع عمومی و تخصصی ارائه خدمت میکند.
وی افزود: معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان در زمینه آموزشهای کوتاه مدت در هفت گروه آموزشی زبانهای خارجه، کامپیوتر، فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی، پزشکی و کشاورزی و همچنین آموزش کارکنان نهادها، سازمانها، ادارات و همینطور در زمینه برگزاری دورههای آموزشی ملی مانند طرح سرباز ماهر، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، کمک پرستاری و ... فعالیت میکند؛ همچنین جهاددانشگاهی مجوز برگزاری آزمونهای استخدامی را دارد.
بر اساس این گزارش، مراکز آموزش کوتاه مدت مستقر در تبریز شامل مراکز دانشگاه تبریز با شماره تماس ۳۳۳۶۴۸۹۵، آبرسان با شماره تماس ۳۳۳۷۰۴۳۱، نصف راه با شماره تماس۳۴۴۴۰۰۳۸، دوکمال با شماره تماس ۳۶۵۵۵۷۴۴، الغدیر با شماره تماس۳۲۶۶۳۹۷۱ و مراکز آموزشی مرند با شماره تماس ۴۲۲۲۲۱۰۴ و میانه با شماره تماس ۵۲۲۲۷۶۲۷ و همچنین دفاتر عجبشیر، شهر جدید سهند و دانشگاه هنر آماده پذیرش علاقمند به کسب مهارتهای متعدد است.
انتهای پیام