چه کسانی باید ویتامین "D" مصرف کنند؟

مدیر گروه بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ویتامین D یکی از مهمترین ویتامین ها برای جلوگیری از پوکی استخوان است و از سوی دیگر مصرف آن توسط برخی از افراد جزو ضروریات است.

روح الله یزدانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سالمندان بالای ۶۰ سال، افرادی که همیشه در خانه هستند و در معرض نور خورشید قرار نمی گیرند و افرادی که شکستگی های ناشی از ضربه های خفیف دارند باید این ویتامین را استفاده کنند.

به گفته وی افراد با پوست تیره، زنان باردار و شیرده و افراد چاق نیز باید این ویتامین را مصرف کنند.

یزدانی ادامه داد: ماهی، غذاهای دریایی، قارچ، زرده تخم مرغ از جمله غذاهایی هستند که سرشار از ویتامین D است.

وی تاکید کرد: وجود این ویتامین در بدن سبب می شود تا جذب کلسیم بهتر صورت گیرد.

این مقام مسئول بیان کرد: موادی همچون حبوبات سرشار از کلسیم و منیزیم و فیبر بوده و قبل از مصرف باید خیسانده شود چراکه وجود ماده ای به نام فیتات در آن مانع جذب کلسیم می شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402080100556
  • خبرنگار : 50046