روح الله یزدانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سالمندان بالای ۶۰ سال، افرادی که همیشه در خانه هستند و در معرض نور خورشید قرار نمی گیرند و افرادی که شکستگی های ناشی از ضربه های خفیف دارند باید این ویتامین را استفاده کنند.
به گفته وی افراد با پوست تیره، زنان باردار و شیرده و افراد چاق نیز باید این ویتامین را مصرف کنند.
یزدانی ادامه داد: ماهی، غذاهای دریایی، قارچ، زرده تخم مرغ از جمله غذاهایی هستند که سرشار از ویتامین D است.
وی تاکید کرد: وجود این ویتامین در بدن سبب می شود تا جذب کلسیم بهتر صورت گیرد.
این مقام مسئول بیان کرد: موادی همچون حبوبات سرشار از کلسیم و منیزیم و فیبر بوده و قبل از مصرف باید خیسانده شود چراکه وجود ماده ای به نام فیتات در آن مانع جذب کلسیم می شود.
انتهای پیام