فرزانه سینکایی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به ارزش غذایی تخممرغ، هدف باید افزایش سرانه مصرف این ماده غذایی در هر فرد باشد؛ گفت: مصرف تخم مرغ در کشور بیشتر به صورت استفاده از ترکیبات و فرآوردههای تخم مرغ است، یعنی بیشتر در ترکیبات فرآوردههای گوشتی و یا به شکل کتلت، کوکوها، سسها، تولیدات قنادی، بیسکوییت و انواع کیک و شیرینی مصرف میشود و تغذیه با آن به شکل یک وعده غذایی در سفره خانواده به شدت پایین است. این در کنار خواص تغذیهای استثنایی تخم مرغ معضل تغذیه ای است .
سینکایی در مورد این که به چه افرادی توصیه میشود که تخم مرغ را بیشتر مصرف کنند، گفت: خانمهای باردار و شیرده، کودکان، نوجوانان درحال رشد، ورزشکاران، بزرگسالان و هم چنین افرادی که دوران نقاهت بیماریشان را طی میکنند، مصرف یک عدد تخم مرغ در روز بسیار توصیه میشود. هم چنین برای کودکان زیر دو سال هم از شش ماهگی تا یکسالگی به صورت یک روز درمیان و بالای یک تا دو سال به صورت روزانه مصرف تخم مرغ باید جزو ثابت برنامه غذایی باشد.
وی در مورد اینکه چه کسانی باید در مصرف تخم مرغ احتیاط کنند اظهار کرد: ما مصرف تخم مرغ را به هیچ عنوان در هیچ رژیم غذایی حذف نمیکنیم. منتها افرادی که دیابت، فشار خون یا بیماری قلبی و عروقی دارند مصرف یک عدد تخم مرغ در هفته را برایشان توصیه میکنیم. ولی تاکید میکنیم که رژیم غذایشان به صورت کم چرب و کم نمک باشد و روش طبخشان سالم بوده و تخم مرغ را نیز به صورت آب پز مصرف کنند.
انتهای پیام