علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بارشهای سال زراعی گذشته(اول مهر ۱۴۰۱ تا پایان شهریور ۱۴۰۲) استان کرمانشاه اظهار کرد: میانگین بارشهای سال زراعی گذشته استان کرمانشاه ۴۴۸.۹ میلیمتر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با ۳۰۰.۵ میلیمتر بارش، رشد ۴۹ درصدی و نسبت به میانگین بلندمدت با ۴۶۸ میلیمتر بارش، کاهش چهار درصدی داشته است.
وی میانگین بارش شهر کرمانشاه در سال زراعی گذشته را نیز ۴۱۱.۵ میلیمتر عنوان کرد و یادآور شد: بارشهای کرمانشاه نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با بارش ۲۸۵.۷ میلیمتری، ۴۴ درصد بیشتر شده، اما نسبت به میانگین بلندمدت با بارش ۴۴۱ میلیمتری، هفت درصد کمتر بوده است.
سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه بیشترین بارش سال زراعی گذشته در استان را نیز مربوط به پاوه و به میزان حدود ۸۰۰ میلیمتر اعلام کرد و افزود: بارش پاوه نیز نسبت به سال زراعی قبل ۲۱ درصد و نسبت به بلندمدت شش درصد رشد داشته است.
به گفته این مسئول، کمترین بارندگی استان در سال زراعی گذشته نیز از سنقر و به میزان ۳۱۴ میلیمتر به ثبت رسیده که نسبت به سال زراعی قبل ۲۹ درصد بیشتر و نسبت به بلندمدت ۲۴ درصد کمتر بوده است.
زورآوند درباره بارشهای سال زراعی جاری و سامانه بارشی که هفته گذشته جو استان را تحت تاثیر قرار داد نیز خاطرنشان کرد: میانگین بارش این سامانه برای کل استان ۶.۹ میلیمتر بود که نسبت به مدت مشابه سال زراعی گذشته که بارش استان صفر بود و بلندمدت که میانگین بارش استان ۰.۹ میلیمتر بوده رشد قابل توجهی داشتیم.
وی بیشترین بارش این سامانه را به ترتیب مربوط به گواور به میزان ۱۶.۸ میلیمتر، جوانرود ۱۲.۳ میلیمتر و کرمانشاه و گهواره به میزان ۱۱.۸ میلیمتر عنوان کرد و ادامه داد: کمترین بارش نیز مربوط به سومار بوده که در این منطقه هیچ بارندگی نداشتیم.
انتهای پیام