«در این کنگره بینالمللی ۲۷ سخنرانی کلیدی و ۲۵ پنل تخصصی با موضوعات مختلف مرتبط با حوزه تغذیه از پایه تا بالین و با حضور پزشکان متخصص رشتههای مختلف برگزار شد و پزشکانی از نقاط مختلف ایران و کشورهای آمریکا، آلمان، ونزوئلا، شیلی، پاکستان، ترکیه، ایتالیا، نیجریه، ژاپن، اندونزی، مالزی، عراق، افغانستان و غیره در این کنگره حضور داشتند.»
لوسیانو سوتانتو از اندونزی در خصوص برگزاری و سطح علمی این کنگره در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سطح علمی این کنگره خوب است و بستری برای به اشتراک گذاشتن دانش همچنین ارتباط با افراد متخصص و سخنرانان برجسته ایجاد کرده است.
وی درباره پیشرفت تحقیقات در زمینه تغذیه در ایران گفت: مدت زیادی است که اطلاعات زیادی در مورد پیشرفتهای علمی ایران قبل از حضور در این کنگره نداشتم اما با شرکت در این کنگره دریافتیم که پیشرفت علمی در ایران خوب است.
سوتانتو در مورد پیشرفت علم تغذیه در ایران ابراز کرد: من دوستان زیادی در ایران دارم که با آنان در ارتباط هستم، در دوران همهگیری نیز کنفرانسهای بینالمللی برگزار کردیم و دانشجویان و جامعه علمی را تشویق به شرکت در این کنفرانسها کردیم. پیشرفت تحقیقات در زمینه تغذیه در ایران خوب است.
وی در مورد برگزاری کنگرههای علمی در ایران میگوید: برگزاری این کنگرههای علمی خوب است زیرا موضوعات زیادی در حوزه تغذیه با شرکت محققان مطرح میشود و در پیشرفت علم تاثیرگذار است.
سوتانتو در مورد برگزاری این کنگره در ایران بیان کرد: میدانم برگزاری چنین کنگرههای علمی بسیار دشوار است و با وجود دشواریهای زیاد این کنگره خوب بود و امیدوارم در آینده نیز بهتر شود.
انتهای پیام