احمد دانایینیا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح بهسازی مرکز محله سلطان امیراحمد و خیابان علوی پس از چند نشست با شهردار کاشان و طراح این پروژه که از طراحان و معماران برجسته شهرستان و کشور محسوب میشود در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با وجود ظرفیتهای غنی گردشگری، از نظر زیرساختی نیازمند تلاش و فعالیت بیشتر هستیم و ارتقای زیرساختها، جز با تعامل، همکاری و برنامهریزی مدون و مشخص قابل تحقق نیست.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کاشان، تأکید کرد: محور خیابان علوی یکی از زیباترین و بینظیرترین مسیرهای تاریخی دنیا به شمار میرود و متأسفانه آنچنان که شایسته بوده این محور در گذر زمان از لحاظ شهرسازی و سیما و منظر شهری مورد توجه لازم قرار نگرفته است.
وی افزود: محله سلطان امیراحمد و خیابان علوی، دو عنصر تفکیکناپذیر در محدوده خانههای تاریخی کاشان است و با وجود تلاشهای صورت گرفته در زمینه گردشگری، اما مطالبات گردشگران از این محدوده ارزشمند بسیار فراتر از وضعیت موجود است که ضرورت اجرای پروژهای فاخر را نشان میدهد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان، تصریح کرد: نگرش دستگاه میراث فرهنگی نگاهداشت بناهای واجد ارزش تاریخی است و ساختمان شهرداری کاشان، بیمارستان اخوان و سه منبع ذخیره آب شهرستان کاشان در شرف ثبت قرار دارد.
وی گفت: درمانگاه محله سلطان امیراحمد علیرغم انگارههای برخی افراد، واجد شرایط اثر تاریخی تشخیص داده نشد و اجرای طرح فاخر و ارزشمند بهسازی مرکز محله که در بردارنده ارتقای زیرساختها و سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است، اولویت بیشتری دارد.
دانایینیا افزود: شهرداری و میراث فرهنگی به دنبال رفع نقصهای حوزه گردشگری هستند و بهسازی محله سلطان امیراحمد، میتواند یکی از افتخارهای شهرستان کاشان به شمار آمده و طعم شیرین آن بر کام شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی بنشیند.
به گزارش ایسنا، برخی از دوستداران میراث فرهنگی، معتقدند که هرچند درمانگاه سلطان امیراحمد در دهه ۵۰ بنا شده و فاقد ارزش تاریخی است، اما سبک معماری آجری آن خاص و جذاب است و شهرداری کاشان میتوانست با حفظ آن، بهصورت پاتوقی فرهنگی برای کانونهای فرهنگی مثل فرهنگسرا و خانه فرهنگ از آن استفاده کند.
انتهای پیام