حمید مشرقی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دانشجویان، اعضای هیئتعلمی، ایدهپردازان و نوآوران، شرکتهای نوپا، شرکتهای فناور، دانش بنیان و صنعتی میتوانند با ارائه ایده یا طرح کسبوکار در چارچوب معرفیشده در سایت جشنواره، در این رویداد شرکت کنند.
وی با اشاره به بخشهای اصلی بینوکاپ ۱۴۰۲ یادآور شد: شرکت در رویداد آموزشی و کارگاهی بینوکمپ در فاصله ٨ الی ١٨ آبان ماه به مدت هشت روز، جهت تقویت مهارتها و دانش تجاریسازی و توسعه کسبوکار، ویژه نوآوران و شرکتهای فنآور و دانشبنیان بهصورت حضوری، مجازی و همچنین هماندیشی تعاملی بینوتاک در راستای تحلیل چالشها و افقهای پیش روی کسبوکارهای فناورانه و دانشبنیان است.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر بخشهای بینوکاپ میتوان به رویداد بینولانژ با هدف توسعه تعلاملات مربیگری و مذاکرات صنعتی (بی ۲ بی ) طرحهای برگزیده، مربیان و سرمایهگذاران اشاره کرد.
دبیر این جشنواره یادآورشد: رویداد نهایی بینوپیچ را نیز در راستای تعیین گروهها و طرحهای برتر برای دریافت جایزه و معرفی به نهادها و گروههای سرمایهگذار داریم.
مشرقی از رویداد نمایشگاهی بینولند خبر داد و گفت: این رویداد با محوریت تعاملات نوآوران، کسبوکارهای فناورانه و دانشجویان علاقهمند نوآوری و فناوری برگزار میشود.
وی همچنین آغاز فرایند دریافت ایدهها و طرحهای کسب و کار را ۱۱ الی ۲۰ مهر ماه و تاریخ برگزاری جشنواره را ۲۸ الی ۳۰ آبان ماه امسال در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برشمرد.
انتهای پیام