حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی:

آستان مقدس امامزادگان به عنوان کانون‌های معنوی محل رفع آسیب‌های اجتماعی باشتد

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: آستان مقدس امامزادگان که به عنوان کانون‌های معنوی در سراسر ایران وجود دارند، می‌توانند کانونی برای رفع آسیب‌های اجتماعی باشند.

به گزارش ایسنا، جمعی از خادمان آستان مقدس امامزاده اهل بن علی(ع) ‌ تهران با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه دیدار کردند.

حجت‌الاسلام خاموشی با مبارک دانستن ایام شادی اهل بیت(ع)، گفت: بیش از ۸ هزار بقعه متبرکه در ایران وجود دارد و مردمان کشور ما زیر سایه سار پرچم اهل بیت(ع)، همواره زندگی کرده و زندگی خواهد کرد. همچنین مفتخریم که تاریخ ما امام رضایی دارد که کل ایران زیر گنبدش جا می گیرد و ایرانی‌ها محبت به امام رضا(ع) با گوشت و پوست و خونشان آمیخته شده و نسل به نسل منتقل شده است. درمورد دیگر امامزاده‌ها نیز چون به اهل بیت(ع) وابستگی دارند بنابراین ما هر زیارتگاهی مشرف می شویم درواقع متصل به پیامبر(ص)، امام علی(ع)، امام حسین(ع) و خاندان اهل بیت(ع) هستند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: خدمتگذاری به این امامزادگان، خدمتگذاری به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و این خدمتگذاری افتخار معنوی است همان طور که اگر این امامزادگان در قید حیات بودند و شما در همسایگی آنها بودید، به آنها سر می‌زدید و دردمند آنها بودید و از آنها پاسداری می‌کردید، اکنون که در قید حیات نیستند در مضجع و آستان این بزرگواران خدمت می‌کنید.

حجت‌الاسلام خاموشی بیان کرد: آستان مقدس امامزادگان به عنوان کانون‌های معنوی در سراسر ایران وجود دارد و وظیفه ماست که مقام آنها را پاس بداریم و مردم را به سمت این مکان‌های مقدس هدایت کنیم و آداب حضور در این اماکن را به صورت علمی و عملی برای مردم تبیین کنیم.

وی افزود: جوانان این منطقه جبهه زیاد رفته‌اند، خیلی از آنها را می‌شناسم که شجاع و بی‌باک و خط شکن بودند، آنها افرادی بودند که وقتی امام(ره) فرمان قیام برای دفاع از مرزها را صادر کردند، برای حضور در مناطق جنگی سر از پا نمی شناختند. اکنون این منطقه گرفتار برخی مشکلات و آسیب‌هاست و شما در این مکان مقدس می‌توانید کانونی برای رفع آسیب‌ها باشید. امید است با فهم صحیح دین و اجرای درست احکام و اخلاق اسلامی بتوانید راهنمای خوبی برای افراد، خانواده ها، بانوان و فرزندان آنها باشید.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن پیشنهاد راه اندازی صندوق قرض الحسنه با اختیار مدیریت بقعه متبرکه، با اعزام خادمان این آستان به مشهد مقدس نیز موافقت کرد و گفت: ۸ هزار بقعه متبرکه در سراسر کشور وجود دارد که هر بقعه تقریبا بیش از ۱۰ خادم دارد، بر این اساس باید شخصیت حقوقی مستقل برای بقاع در نظر بگیریم که بقعه برنامه بودجه بنویسد. قانونگذار هم معتقد است باید برای هر بقعه برنامه بودجه خاص نوشته شود که این برنامه نقشه راه را مشخص می کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402071006664
  • خبرنگار : 30189