نشست "تبیین دستاوردهای دفاع مقدس" در جهاددانشگاهی کرمان برگزار شد

ویژه برنامه نشست "تبیین دستاوردهای دفاع مقدس" در جهاددانشگاهی کرمان امروز چهارم مهرماه با حضور رئیس جهاددانشگاهی و جمعی از پرسنل این مجموعه در سالن دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد.

دکتر مهدی بازمانده رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان در این ویژه برنامه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس اقدامات غرورانگیزی را انجام داده و جهادگران و جوانان متخصص این نهاد انقلابی به خوبی توانستند در این برهه از تاریخ در سطوح مختلف فرهنگی، ستادی و عملیاتی- پژوهشی مشارکت کنند.

وی با بیان اینکه در زمان جنگ، همه کشورهای غربی و آمریکا با تمام وجود، عراق را پشتیبانی و ایران را تحریم کرده بودند، افزود: خوشبختانه جهاددانشگاهی توانست پروژه‌های بزرگ نظامی را اجرایی و گره از کار جبهه و جنگ باز کند.

دکتر بازمانده، راه‌اندازی مجدد خط تولید موشک کاتیوشا، ساخت مین‌های هوایی، بهینه‌سازی و به‌روز کردن سیستم ناوبری هواپیماهای شکاری اف ۵، رمزگشایی از مخابرات دشمن و ... را از جمله پروژه‌های نظامی انجام شده توسط جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس ذکر کرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان گفت: تفکر جهادی تفکر ارزشمندی است که می‌تواند ما را به قله عزت و سربلندی برساند و جوانان متخصص و متعهد ما با این تفکر در حوزه‌های علمی و پژوهشی در این زمان از تاریخ نیز به خوبی درخشیدند و برای همیشه در تاریخ ثبت شدند.

به گزارش ایسنا، در این نشست همچنین سردارمحمدرضا حسنی سعدی آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس و همرزم شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به بیان خاطراتی از هشت سال جنگ تحمیلی پرداخت و افزود: یکی از مؤلفه‌های بسیار مهم در دوران دفاع مقدس و بعد از آن، رهبری است و از مؤلفه های دیگر می توانیم فرماندهی و مدیریت را ذکر کنیم.

وی ادامه داد: آن زمان نظامیانی که در آمریکا دوره خلبانی و آلمان غربی دوره جنگ‌های پیاده را دیده بودند و یک عمر درس خوانده و آموزش دیده بودند، جلوی امام زانو می‌زدند و امام فرمان نظامی صادر می‌کردند.

مدیر گلزار بین‌المللی شهدای کرمان افزود: امام خمینی(ره) به خاطر اخلاص، صداقت، پاکی و نفس حقی که داشتند، باعث می‌شد رزمندگان، فرماندهان نظامی و مردم فرامین ایشان را گوش دهند و با عشق انجام دهند.

این آزاده دفاع مقدس با بیان دستاوردهای جمهوری اسلامی و اینکه باید قدر این خدمات را دانست، ادامه داد: الگوی حاج قاسم هم امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، شهید حاج یونس زنگی آبادی، مغفوری، یوسف الهی و پدر و مادر ایشان بود و با این الگوها بودند که نام شهید سپهبد حاج قاسم ماندگار شد.

گفتنی است: در پایان این نشست از سردار محمدرضا حسنی‌سعدی آزاده دوران دفاع مقدس، یوسف امیرشکاری از رزمندگان دفاع مقدس، امین گزستانی فعال حوزه رسانه و گروه جهادی،  امیرحیدری پیشکسوت و فعال حوزه دفاع مقدس و عباس میرزایی پیشکسوت و نویسنده بیش از ۴۰ عنوان کتاب دفاع مقدس با اهدای لوح، تقدیر شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402070402547
  • خبرنگار : 50187