شکرالله قاسمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با تشکیل دبیرخانه و ارتباط مستمر بین دبیرخانههای ملی/جهانی در راستای انتقال تجربیات میتوان به گسترش تبلیغات صنایع دستی شهرستان دزفول در سطح ملی و بینالمللی کمک کرد.
وی با اشاره به اینکه میتوان با شناسایی و معرفی آثار هنرمندان صنایع دستی در منطقه به ارتقای سطح فروش و صادرات منطقه کمک کرد، ادامه داد: تقویت ارتباط بین شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی ایران با سایر کشورها و همچنین با الگوسازی برای تولیدات منطقه میتوان به افزایش تولید و ایجاد بازار فروش مناسب و فروش بیشتر محصولشات صنایع دستی منطقه به درآمدزایی بیشتر و بهتر دست یافت.
قاسمی با بیان مشکلات صنعتگران و با اشاره به حجم بالای تولیدات صنایع دستی در دزفول، خاطرنشان کرد: به دلیل نبود امکاناتی مانند دسترسی به بازار فروش مناسب، عدم صادرات حجم بالایی از محصولات تولیدی، نداشتن دسترسی مستمر به مواد اولیه مرغوب، عدم امکان شرکت در نمایشگاههای خارجی، اعطا نکردن اعتبار لازم جهت بیمه تامین اجتماعی صنعتگران و نبود اعتبار کافی جهت پرداخت تسهیلات مانع معرفی هنر صنایع دستی ما به جهان میشود.
معاون صنایع دستی مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان همچنین به بیمه صنعتگران صنایع دستی اشاره کرد و گفت: هماکنون امکان استفاده از بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر وجود دارد و در صورت تامین اعتبار از سوی دولت صنعتگران میتوانند از خدمات بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند اما با توجه به وضعیت فعلی این امر در سالهای اخیر اجرایی نشده است.
قاسمی افزود: در صورت ایجاد توافق بین وزارتخانه و دولت جهت تخصیص اعتبار به شهر جهانی دزفول نیز میتوان امکان استفاده از بیمه تامین اجتماعی برای صنعتگران صنایع دستی را فراهم کرد.
در این باره بیشتر بخوانید:
سفر ارزیابان یونسکو برای جهانی کردن کپوبافی دزفول
ثبت دزفول و کاشان در شورای جهانی صنایع دستی
مسئولان تفکر جهانی در خصوص کپوبافی داشته باشند
کپوبافی جهانی دزفول نیاز به مدرن شدن دارد
انتهای پیام