• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402062615691
  • منبع : نمایندگی خوزستان

یک کارشناس صنایع دستی:

مسئولان تفکر جهانی در خصوص کپوبافی داشته باشند

مسئولان تفکر جهانی در خصوص کپوبافی داشته باشند

ایسنا/خوزستان یک کارشناس صنایع دستی گفت: همان ‌گونه که کپوباف‌های دزفول این شهر را جهانی کردند مسئولان نیز تفکر جهانی در خصوص کپوبافی داشته باشند.

عبدالرضا حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: بافت کپو در کشور منحصر به شهرستان دزفول بوده و روستای پامنار آغازگر معرفی این هنرـ‌صنعت به استان خوزستان و ایران و هم‌اکنون به جهان است.

او با بیان این‌که از گذشته تا امروز کپوبافی دزفول به بازارهای شمال کشور و دیگر کشورها فرستاده شده و به فروش رسیده است ادامه داد: صادرات کپو اقتصاد مطلوبی در کشور به وجود آورده و کپوبافی توانسته دزفول را به عنوان شهر جهانی کپوبافی به دنیا معرفی کند.

وی افزود: در سراسر جهان هفت شهر به ثبت جهانی رسیده‌اند که دزفول هم در زمینه صنایع دستی و کپوبافی جزو این شهرها قرار گرفته است.

این کارشناس صنایع دستی با بیان این‌که باید برای معرفی فرهنگ، دانش و صنایع دستی خود با کشورهای دیگر در تعامل باشیم گفت: دزفول با ثبت جهانی کپوبافی در فهرست شهرهای جهانی صنایع دستی قرار گرفته و افرادی که علاقه‌مند به دیدن صنایع دستی هستند می‌توانند به دزفول سفر کنند.

او خاطرنشان کرد: دزفول با جاذبه‌های طبیعی، باستانی و تاریخی خود مردم و گردشگران را به صنایع دستی علاقه‌مند کرده و به واسطه کپوبافی باعث جذب گردشگر می‌شود.

حسن‌پور با اشاره به این‌که صنعتگران و کپوباف‌ها در مجموعه‌ای قرار می‌گیرند که می‌توانند از دیگر کشورهای جهان بازدید کنند اظهار کرد: از کشورهای دیگر می‌توانند به شهر دزفول سفر کرده و صنایع دستی دزفول را ببینند و به نحوی می‌توان گفت که این کار تبادل دانش و فرهنگ است.

وی اضافه کرد: وقتی گردشگران خارجی به شهر دزفول سفر می‌کنند در واقع با فرهنگ، تمدن، تاریخ و مراکز باستانی دزفول آشنا می‌شوند. سازمان یونسکو اقداماتی انجام داده و تسهیلاتی به وجود آورده که به واسطه شهرهای جهانی صنعتگران می‌توانند به کشورهای دیگر سفر کنند.

این کارشناس صنایع دستی در خصوص مهارت و ارتقای کیفیت کالای صنایع دستی گفت: وقتی به محصولات صنایع دستی توجه شود کیفیت کالاهای صنایع دستی ارتقا پیدا کرده و می‌توان آن را در جهان مطرح و صادر کرد.

حسن‌پور همچنین با اشاره به مشکلات هنرمندان صنایع دستی تصریح کرد: مشکل صنعتگران بحث توجه است. باید با توجه کردن به صنعتگران، حمایت کردن و اعطای تسهیلات به  آنها مشکلات را برطرف کرد.

وی با بیان این‌که دولت باید به هنرمندان صنایع دستی نگاهی ویژه داشته باشد تاکید کرد: مساله مهم ایجاد تحول در بحث بیمه درمانی صنعتگران صنایع دستی است تا همان‌ گونه که دیگر سازمان‌ها بیمه‌ درمانی دارند این موضوع شامل حال هنرمندان صنایع دستی هم بشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha