امیر حیرتی در نشستی خبری، با اشاره به گذشت قریب ۴۰ سال از فعالیت ورزش های آمادگی جسمانی در ایران، اظهار کرد: سال ۱۳۸۴ این ورزش به صورت یک فدراسیون مستقل در کشور در آمد، اما در اوایل دهه ۹۰ علیرغم اینکه فدراسیون آمادگی جسمانی یکی از فدراسیون های پرمخاطب به شمار می رفت، منحل و به زیرمجموعه فدراسیون همگانی اضافه شد.
وی اضافه کرد: باتوجه به اهمیت ورزش های آمادگی جسمانی و گسترده بودن مخاطبان آن، سال ۱۳۹۸ به یک سازمان تبدیل شد و در نهایت در سال ۱۴۰۱ مجددا پس از گذشت حدود یک دهه دوباره به شکل یک فدراسیون درآمد.
رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه با تاکید براینکه آمادگی جسمانی در دو بُعد قهرمانی و همگانی فعالیت می کند، گفت: پس از شکل گیری هیات آن در بهمن سال گذشته و انتصابم به عنوان سرپرست این هیات، برنامه ریزی های جامعی را برای هر دو بخش همگانی و حرفه ای آمادگی جسمانی کرمانشاه در دستور کار قرار دادم.
وی با اشاره به کمبود داوران و مربیان رشته های آمادگی جسمانی در کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به وجود چنین چالشی، چندین دوره مربیگری و داوری و سمینارها و کارگاه های مختلف را برگزار کردیم و مقدمات برگزاری چندین دوره دیگر هم درحال اجرا است.
حیرتی در ادامه با بیان اینکه تا سال گذشته هیچ بانک اطلاعاتی از تعداد مربیان و داوران آمادگی جسمانی در کرمانشاه وجود نداشت، عنوان کرد: در این راستا توانستیم تا حد زیادی لیست مربیان و داوران فعال استان را با کمک فدراسیون تهیه کنیم، بگونه ای که در حال حاضر ۱۵۰۷ مربی - ۳۹۹ مرد و ۱۱۰۸ زن - و ۸۱ داور -۳۶ مرد و ۴۵ زن - در رشته های آمادگی جسمانی کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه یکی از رسالت های این هیات را ارتقاء سطح مربیان آمادگی جسمانی استان دانست و گفت: از تعداد کل ۱۵۰۷ مربی آمادگی جسمانی استان ۱۴۶۹ مربی درجه سوم هستند که حجم قابل توجهی را شامل می شود، لذا با برگزاری دوره های مربیگری درجه بالاتر به دنبال ارتقاء سطح درجه آنها هستیم.
رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به فعالیت ۲۸ رشته ورزشی در زیرمجموعه فدراسیون آمادگی جسمانی، اظهار کرد: تمام این رشته ها در کرمانشاه هم فعال هستند که آمادگی جسمانی، ایروبیک بانوان، پیلاتس، تمرینات معلق و فانکشنال فیتنس از پرمخاطب ترین این رشته ها به شمار می روند.
وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون شش دوره مسابقات قهرمانی استان در هر دو بخش بانوان و آقایان در رشته های آمادگی جسمانی برگزار شده، گفت: باتوجه به اینکه ۱۷ مهرماه مسابقات المپیاد استعدادهای آمادگی جسمانی کشور برگزار می شود، بدنبال اعزام تیم هایی از استان به این مسابقات هستیم.
حیرتی افزود: باتوجه به اینکه رشته فانکشنال فیتنس رشته ای جهانی است، برای همین در این بخش تمرکز ویژه ای داریم و قرار است برای اولین بار در کشور مسابقات این رشته را در بخش کودکان ۱۰ مهر در کرمانشاه برگزار کنیم.
به گفته این مسئول، همچنین قرار است برای اولین بار در کشور مسابقات ماراتن ایروبیک در اواخر مهرماه در دو رده سنی ۷ تا ۹ و ۱۰ تا ۱۲ سال بین دختران دانش آموز کرمانشاهی برگزار شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به رشد قابل توجه بیمه شده های ورزشی آمادگی جسمانی عنوان کرد: حدود هفت ماه پیش که هیات را شکل دادیم، تعداد کل بیمه شده های این رشته در استان تنها ۴۷۹ نفر بود که با تلاش های صورت گرفته این آمار در اواخر شهریورماه با رشد ۶۰۰ درصدی به ۳۳۳۰ نفر رسید. تا پایان امسال هم این آمار را به پنج هزار نفر افزایش خواهیم داد.
رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه در ادامه یکی از چالش ها و مشکلات کنونی این هیات را نداشتن یک سالن اختصاصی عنوان کرد و گفت: هرچند مسئولین ورزش و جوانان فضایی را به عنوان محل دفتر هیات در اختیار ما قرار داده اند که بابت این موضوع قدردان آنها هستیم، اما به یک فضا و سالن اختصاصی هم برای برگزاری تمرینات قهرمانان و مسابقات این رشته ها نیاز داریم که امیدواریم این امر محقق شود.
انتهای پیام