وقوع ۴۹ هزار حادثه ترافیکی در استان کرمان/قول مساعد استاندار برای تامین زمین پایگاه اورژانس

استاندار کرمان در واکنش به درخواست رئیس اورژانس کرمان مبنی بر واگذاری زمین برای احداث پایگاه اورژانس گفت: برای رفع مشکل زمین همکاری لازم را انجام می‌دهیم و اگر خودمان زمین نداشته باشیم، از طریق تهاتر با شهرداری مشکل زمین پایگاه‌های اورژانس را حتی‌الامکان حل خواهیم کرد.

محمدمهدی فداکار پیش از ظهر امروز ۲۶ شهریورماه به مناسبت روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی در جمع نیروهای اورژانس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اهمیت کار پرسنل اورژانس اظهار کرد: کار نیروهای اورژانس و آتش‌نشانی پر استرس و سخت است.

او افزود: پرسنل اورژانس برخی اوقات با صحنه‌های غیرقابل تحمل و سختی روبرو می‌شوند که باید ارائه خدمت دهند.

استاندار کرمان ادامه داد: نیروهای اورژانس در صحنه‌های جنگ تحمیلی و اکنون در بحران‌ها و حوادث مثل سیل، زلزله و ... حضور دارند.

او با تبیین میزان خسارات ترافیکی که قاچاق‌بران سوخت و انسان وارد می‌کنند، افزود: این حوادث گاهی باعث ایجاد صحنه‌های تلخ می‌شوند به‌طوری‌که حجم تلفات انسانی در آنها بالاست.

فداکار در بخش دیگری از سخنانش گریزی به اجرای طرح کدینگ سوخت در استان کرمان زد و گفت: خوشبختانه با اجرای سیاست جدید (طرح کدینگ) سوخت حوادث ترافیکی این بخش کاهش یافته و میزان مصرف سوخت در استان کرمان به طور متوسط روزانه حدود ۹۰۰ هزار لیتر کاهش یافته است.

او در ادامه با اشاره به اربعین حسینی عنوان کرد: پرسنل اورژانس در همایش بزرگ اربعین حسینی به زائران خدمات خوبی ارائه دادند.

استاندار کرمان در واکنش به درخواست رئیس اورژانس کرمان مبنی بر واگذاری زمین برای احداث پایگاه اورژانس گفت: برای رفع مشکل زمین همکاری لازم را انجام می‌دهیم و اگر خودمان زمین نداشته باشیم، از طریق تهاتر با شهرداری مشکل زمین پایگاه‌های اورژانس را حتی‌الامکان حل خواهیم کرد.

او بیان کرد: براورد هزینه‌ای برای راه‌اندازی بیمارستان سیار انجام شود تا پیشنهاد خرید آن به شرکت‌های بزرگ اقتصادی استان داده شود.

به گزارش ایسنا، دکترسیدمحمد صابری رئیس اورژانس کرمان نیز در این جلسه گفت: در استان کرمان ۱۷۵ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شامل ۵۶ پایگاه شهری و  ۱۱۶ جاده‌ای و سه پایگاه هوایی در حال ارائه خدمات‌ فوریت‌های پزشکی هستند.

او افزود: همچنین پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس جهت حوادث با تعداد مصدوم انبوه آماده خدمت‌رسانی هستند و شش دستگاه موتور آمبولانس در سطح شهرهای پرترافیک استان ماموریت‌های اورژانس را انجام می‌دهند.

رئیس اورژانس کرمان با بیان این مطلب که ۱۲۵۰ نیروی انسانی مشغول ارائه خدمت هستند، تصریح کرد: طبق دستورالعمل کشوری باید مراکز پیام شهرستان جمع آوری و در کرمان به کلیه تماس‌ها پاسخ داده شود و پزشک به افراد مشاوره دهد زیرا در برخی شهرستان‌ها پرستار به مردم مشاوره می‌داد و اکنون مراکز پیام شهربابک، بافت، ارزوئیه، رابر، کوهبنان، راور و بردسیر جمع آوری شده است. به دنبال آن هستیم که از پزشکان متخصص قلب و مغز و اعصاب نیز در مرکز مستقر شده و آنها نیز مشاوره دهند.

او افزود: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۱۰۴ هزار تماس با سامانه ۱۱۵ در سطح استان کرمان گرفته می‌شود و سالانه حدود ۲۳۰ هزار و ۹۶۰ مورد ماموریت انجام می‌دهیم.

صابری اظهار کرد: سالانه تعداد ماموریت‌های اورژانس برای پوشش حوادث ترافیکی و تصادفات حدود ۴۹ هزار و ۸۵۲ مورد در سطح استان است.

او بیان کرد: در سال گذشته ۱۱۷۷ حادثه ویژه (مواردی را که تعداد فوتی‌ها بیش از دو نفر یا تعداد مصدومین بیش از چهار نفر یا تعداد فوتی و مصدومین آن حادثه پنج نفر به بالا باشد، حادثه ویژه می‌گویند) رخ داده که ۵۶۸ مورد مربوط به استان کرمان و مابقی متعلق به استان سیستان و بلوچستان بوده است.

رئیس اورژانس کرمان بیان کرد: تامین زمین برای احداث پایگاه‌های شهری یکی از چالش‌های اورژانس است و در شهر کرمان هفت پایگاه مورد نیاز است.

او ارتباطات رادیویی، نصب دکل، احداث هلی پد، نوسازی ناوگان پیش بیمارستانی، تامین سه باب بیمارستان سیار، حوادث ترافیکی ناشی از قاچاق سوخت و انسان را از دیگر چالش‌های اورژانس برشمرد.

همچنین دکترمهدی احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این مراسم از اهمیت کار اورژانس در نجات جان انسان‌ها سخن گفت و افزود: کار پرسنل اورژانس ارزشمند و حیاتی است.

به گزارش ایسنا، استاندار کرمان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با حضور در مرکز پیام از طریق بیسیم از تلاش‌ها و خدمات پرسنل اورژانس علوم پزشکی کرمان تقدیر کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402062615870
  • خبرنگار : 50189