به گزارش ایسنا، علی محمدیان ۱۸ شهریور افزود: بر اساس گزارش وزارت بهداشت در خصوص رتبه بندی دانشگاهها از نظر شاخص مراقبت های مادران در سال ۱۴۰۱، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از نظر کیفیت مراقبتهای مادری جایگاه هفتم را در بین دانشگاه ها به خود اختصاص داد.
وی اظهار کرد: ارتقاء سلامت مادران از جمله اهداف توسعه و مورد تأکید وزارت بهداشت بوده و مرگ و میر و عوارض دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان از جمله مهمترین شاخص هایی است که نشاندهنده کیفیت مراقبتهای مادران است و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از نظر کیفیت مراقبتهای مادری در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور در جایگاه هفتم قرار گرفته است.
محمدیان بیان کرد: دستیابی به این جایگاه، حاصل تلاش جمعی کلیه ارائه دهندگان خدمات به مادران در حوزه بهداشت، درمان، آموزش در مراکز بهداشتی، بیمارستان ها و درمانگاه ها و حوزه های ستادی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن تقدیر از کلیه همکاران، خواستار تلاش بیش از بیش آنان در ارتقاء شاخص های مراقبت مادران شد.
محمدیان ادامه داد: طبق گزارش وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۱ بیش از ۷۰ درصد هیسترکتومی های انجام شده به دلیل چسبندگی جفت بوده و با توجه به این که یکی از علل مهم چسبندگی جفت، سابقه سزارین قبلی است آگاهی سازی مادران و خانواده ها در خصوص سزارین های بدون علل پزشکی یک ضرورت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: برگزاری منظم کمیته های دانشگاهی مورتالیتی مادران، برگزاری دوره های آموزشی لازم جهت ارتقاء مهارت و توانمندی ارائه دهندگان خدمات به مادران، شناسایی به موقع مادران نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری مستمر و ارائه خدمات درمانی به موقع و مناسب به آنان، ثبت به موقع و صحیح اطلاعات در سامانه های مربوطه، از جمله اقدامات دانشگاه در نیمه اول سال جاری بود و انتظار می رود با تلاش بیش از پیش همکاران، شاهد ارتقاء روزافزون کیفیت خدمات در نیمه دوم سال جاری باشیم.
انتهای پیام