حسن شرفی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه ۳۰۱ مراکز بهزیستی در استان فعال در بخشهای مختلف هستند، اظهار کرد: ۱۰۲ موسسه خیریه با بهزیستی استان مشارکت دارند و حمایت شبانه روزی از جامعه هدف بهزیستی دارند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی به حوزه پیشگیری اشاره کرد و گفت: با توجه به ارزیابیهای انجام شده در سطح کشور، خراسان جنوبی با فعالیت ۴ مرکز پیشگیری در استان، رتبه دوم را کسب کرده است.
وی ادامه داد: ۲۸ مرکز درمانی فعال در استان داریم که ۶ هزار و ۷۳۱ نفر از این مراکز خدمات گرفته اند و برخی از این تعداد به صورت داوطلب بوده اند و در این راستا مرکز دیگری در استان طی هفته بهزیستی افتتاح خواهد شد.
شرفی در خصوص مرکز مشاوره ۱۴۸۰ تصریح کرد: سال گذشته حدود چهار تماس با این خط در استان برقرار شد و از خدمات مشاوره ای روان شناختی بهره بردند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۲۰ هزار معلول در طیف های مختلف تحت پوشش هستند، افزود: ۵۰ درصد جمعیت خدمت گیرنده روستایی هستند و تعداد مراکز شبانه روزی فعال در استان ۲۴ مرکز است و ۱۰ مرکز ذهنی در استان داریم و یک مرکز جدید اعصاب و روان در قاین طی هفته دولت در استان افتتاح شد.
وی ادامه داد: در بحث واگذاری سمعک به نوجوانان زیر ۱۸ سال طی سال جاری ۲۵۰ عدد خواهد بود که امیدواریم این موضوع محقق شود.
شرفی بیان کرد: ۶۰ دانش آموز معلول بازمانده از تحصیل در روستاهای سربیشه و زیرکوه شناسایی کرده و در این راستا تفاهم نامهای جهت تسهیل آموزش به این دانش آموزان با آموزش و پرورش منعقد کردیم.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی تصریح کرد: چند وقتی است که بهزیستی طرح بهبود دسترسی کودکان دارای معلولیت در مناطق روستایی را با کمک و ظرفیت تسهیلگران برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه خود در قالب تسهیلگران آموزشی در جهت بهره مندی کودکان دارای معلولیت در مناطق روستایی با نیازهای خاص تحصیلی و توانبخشی در دستور کار خود گذاشته تا هیچ فرد دارای معلولیت از تحصیل یا نیاز توانبخشی باز نماند.
انتهای پیام