سجاد صدیقی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه آغاز فرآیند ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری بستگی به زمان اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش دارد، اظهار کرد: معمولا یک هفته بعد از اعلام نتایج اولیه، فرآیند ارزیابی تکمیلی اعم از تکمیل پرونده، بررسی سلامت اولیه جسمانی و ارزیابی تکمیلی آغاز میشود.
وی ادامه داد: ارزیابی تکمیلی آزمون دبیری مبتنی بر احراز صلاحیت معلمی است اما ابزارها و سناریوهای آن متفاوت از ارزیابی تکمیلی آزمون آموزگاری است.
صدیقی تصریح کرد که برای ارزیابی تکمیلی، شبه کانونهای ارزیابی شکل میگیرد و مبتنی بر رویکرد شبیه سازی، فرآیند ارزیابی انجام میشود.
مشاور وزیر و مدیر پروژههای استخدامی وزارت آموزش و پرورش، در پاسخ به سوالی در خصوص استخدام نیروهای خدماتی، توضیح داد: توافق اولیه بر سر استخدام خدمتگزار و سرایدار انجام، اما هنوز تعداد آن قطعی نشده است.
وی در خصوص فرآیند ارزیابی تکمیلی «آزمون آموزگاری» نیز با بیان اینکه نتایج نهایی آزمون نیمه اول شهریورماه اعلام میشود، عنوان کرد: داوطلبان برای ارزیابی تکمیلی ابتدا طبق قانون طب کار، معاینه اولیه جسمانی و سپس وارد ارزیابی تکمیلی میشوند.
صدیقی در خصوص اهمیت فرآیند معاینه پزشکی، تاکید کرد: برای مثال، شاید فردی بیماری پیش رونده داشته باشد که بعدها نتواند به علت پیشرفت بیماری قابلیت کار داشته باشد و یا فرد بیماری خاص و پیشروندهای دارد و از آن مطلع نیست و اعلام نمیکند.
مشاور وزیر یادآور شد: در این مسیر حتی اگر فردی در معاینات اولیه رد میشد، میتوانست نسبت به آن اعتراض بزند و پرونده او در کمیسیون پزشکی وزارت آموزش و پرورش بررسی شود. اگر باز هم در این کمیسیون رد میشد میتوانست اعتراض کند. در این شرایط پرونده فرد در دانشگاه علوم پزشکی استان بررسی و اگر نهایتا آنجا هم رد میشد، از نظر ما این فرد به لحاظ سلامت اولیه جسمانی رد شده بود.
به گزارش ایسنا، طبق اظهارات محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، بنابر هماهنگیهای انجام شده با سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی وزارت آموزش و پرورش تا پایان دهه اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
اعلام نتایج آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی تا پایان هفته
انتهای پیام