سید مهدی لسانطوسی در گفتوگو با ایسنا در خصوص وضعیت بازار پوشاک با اشاره به وضعیت بازار پوشاک و رکود حاکم بر آن اظهار کرد: با توجه به وضعیت بازار، بسیاری از فروشندگان برای مجوز حراج و فروش فوقالعاده مراجعه میکنند تا بتوانند اجناس خود را با قیمت پایینتر بفروشند و بازار آنها رونق بگیرد.
لسانطوسی با بیان اینکه با توجه به افزایش هزینهها در بخشهای مختلف ادامه فعالیت در صنف پوشاک مقداری سخت شده است، عنوان کرد: با توجه به افزایش مالیات، هزینهها، انرژی و بیمه کارگر، از ابتدای سال تا پایان مردادماه ۱۱۵۳ واحد صنفی ما جمعآوری کردند. زمانی که هزینه بیش از درآمد باشد، قطعا توجیهی برای ادامه کار وجود ندارد. همه افرادی که واحد صنفی خود را جمعآوری نمودند بیان کردند که درآمد آنها جوابگوی هزینهها نیست.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد در خصوص پوشاک موجود در بازار گفت: واحدهای صنفی ما اجازه فروش پوشاک نامتعارف ندارند. البته در برخی واحدهای صنفی ما این مورد دیده میشود که به آنها تذکر داده شده تا پوشاکی را در بازار عرضه کنند که از نظر فرهنگی و اسلامی مشکلی با ارائه آن وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه پوشاک کمتورمترین کالا است، تصریح کرد: پوشاک فصل و مد دارد، بنابراین نمیتوان اجناس را برای مدت زیادی نگه داشت و باید در ایام مقتضی به فروش برسد، در غیر این صورت از رده خارج میشود؛ بنابراین بازار رقابتی بوده و باید با سودهای کم عرضه شود. برخی فروشگاهها اجناس خود را قبلا تهیه کردند و اکنون باید با همان قیمت عرضه کنند، به همین دلیل همیشه قیمت پوشاک نسبت به قیمتهای روز پایینتر است.
لسانطوسی در خصوص کیفیت پوشاک در بازار بیان کرد: از زمانی که واردات پوشاک خارجی ممنوع شده، اکثرا پوشاک تولید داخل عرضه میشود که کیفیت خوبی دارد و قیمت آن به مراتب مناسبتر از کالاهای خارجی است. با توجه به اینکه از دو، سه سال گذشته واردات پوشاک ممنوع شده، بنابراین عرضه کالاهای خارجی و دست دوم ممنوع است. واحدهایی که اجناس خارجی یا دست دوم عرضه میکنند نسبت به جمعآوری آن اقدام کنند، زیرا به شدت با این موضوع برخورد، کالا ضبط و تا ۱۰ برابر جریمه خواهند شد.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد ادامه داد: زمانی که واردات پوشاک ممنوع میشود قاچاق افزایش پیدا میکند، ممکن است برخی اقدام به فروش کالای قاچاق کنند اما تعداد آنها انگشتشمار است.
انتهای پیام