مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور ۲۴ مرداد در آئین رونمایی از این کتاب اظهار کرد: در حال حاضر دهها اثر وجود دارد که می توان در خصوص آنها اقدام هویتی انجام داد، برای هر حل مسئله در کشور نرم افزار فرهنگی نیاز است و حل مسئله در حوزه فرهنگ تعریف می شود.
وی افزود: معتقدیم که حوزه فرهنگ در کنار سایر حوزه های اثرگذار در کشور قرار دارد و جا دارد که به مسائل فرهنگی در کنار سایر حوزه ها جدی تر پرداخته شود.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی، بزرگترین شبکه فرهنگی کشور را کتابخانه های عمومی برشمرد و گفت فرهنگ زینت نیست بلکه مسئله است.
رمضانی بیان کرد: باید از هویت استانی و منطقه ای به جد دفاع و حفاظت شود و تقاضا داریم با توجه به اهتمام استاندار مرکزی بر هویت فرهنگی، این هویت تکثیر شود. نسل جدید کتابخانه های عمومی در کشور وجود دارد که بیش از ۶۰ خدمت را ارائه می دهند.
نظام هویتی همه جانبه موجب پیشرفت جامعه می شود
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی نیز در این مراسم اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که هر موجودیت زنده انسانی دو شاکله مادی و معنوی دارد که در مورد اشخاص، شاکله معنوی، شخصیت آنهاست و در مورد اجتماع، شاکله معنوی، هویت نامیده می شود.
وی افزود: اگر شاکله مادی یک جامعه آسیب دیده باشد، قوی بودن شاکله معنوی آن جامعه را مقتدر می کند و می تواند کمبودها را جبران کند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: آنچه می تواند جامعه را پیشرفت دهد و موجب پیشرفت همه جانبه شود، نظام هویتی همه جانبه است به همین دلیل معتقدیم در کشور و هر استان و شهرستانی می توان مولفه ها و عناصر شکل دهنده آن شهرستان و استان و کشور را شناسایی و تقویت کرد و روابط آنها را با یکدیگر تشخیص داد و هویت را به عنوان یک ابزار و موتور محرک پیشرفت استفاده کرد.
مخلص الائمه بیان کرد: در استان مرکزی نظام هویتی در حال پیگیری است و هیئتهای اندیشه ورز در این حوزه تشکیل شده است. استان مرکزی مملو از مولفه های هویتی است. از مجموعه دستگاه ها انتظار می رود که هفته های فرهنگی را جدی گرفته و در دستور کار قرار دهند.
وی با بیان اینکه به ویژگی های ممیزه گروه های اجتماعی که آن را از دیگر گروه ها جدا می کند، مولفه های هویت گفته می شود، گفت: استان مرکزی مولفه های هویتی فراوان و مفاخر در قید حیات دارد که خود را وقف حفظ یک مولفه هویتی کرده اند.
اسداله عبدلی آشتیانی، نویسنده کتاب خودآموز حساب سیاق نیز بیان کرد: حدود ۳۰۰ میلیون برگ سیاق در آرشیو اسناد مالی وجود دارد که باید خوانده شوند تا لایه های زیرین تاریخ اداری و مالی و تجاری مشخص شود.
وی افزود: سیاق ۹ ویژگی منحصر به فرد حسابداری دارد و این سیاق از راست به چپ نوشته می شود و صفر در این سیاق وجود ندارد.
نویسنده این کتاب همچنین ادامه داد: در سیاق به هیچ عنوان تقلب وجود ندارد و امکان جابجایی اعداد نیز جزو محالات است، دفاتری که به صورت سیاق نوشته شده از نظر گرافیکی بسیار زیبا هستند.
عبدلی آشتیانی خاطرنشان کرد: سیاق قلمرو گسترده فرهنگی را نیز شامل می شود و ۴ سیاق عربی، هندی و ایرانی و ترکی-عثمانی در حوزه فرهنگی وجود دارد.
انتهای پیام