به گزارش ایسنا، تکمیل پروژههای نیمهتمام به عنوان یکی از دغدغههای اصلی وزارت ورزش با کار شبانهروزی پیش رفت و وزارتخانه با همکاری ادارات کل استانی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و نهادهای ذیربط توانست ۷۵ هزار و ۸۷۰ متر مربع فضای ورزشی سرپوشیده و ۲۳۸ هزار و ۹۷۹ متر مربع فضای روباز ورزشی را به سطح اماکن ورزشی کشور اضافه کند.
در همین راستا، افتتاح ۲۲ پروژه ورزشی در سطح کشور و انجام ۹ پروژه عملیات مشارکتی مدنظر قرار گرفت تا حدود ۱۴ هزار متر مربع فضای ورزشی و خدماتی سرپوشیده و ۳۰ هزار متر مربع فضای روباز ورزشی با مشارکت بخش خصوصی به سرانههای ورزشی و خدماتی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، اضافه شود.
بهرهبرداری از بالغ بر ۸۵۹ باب پروژه ورزشی به مساحت کل ۲ میلیون متر مربع و با اعتبار ۲۰ هزار میلیارد ریال از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم شهریور ماه ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ به ویژه پروژههای شهری، روستاها و مناطق کم برخوردار دیگر اتفاقی بود که طی مدت مذکور رقم خورد.
تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای بزرگ ورزشی که بیش از ۲۰ سال از شروع به احداث آنها گذشته، دیگر اقدامی بود که در دستورکار قرار گرفت؛ در این راستا میتوان به ورزشگاه فوتبال ۱۵ هزار نفری زنجان، ورزشگاه ۵ هزار نفری چالوس و سالن ورزشی با ظرفیت ۴ هزار نفری زرند کرمان، سالن دوومیدانی یزد، مجموعه ورزشی جانبازان و معلولین سمنان، ورزشگاه ۵ هزار نفری آمل، ورزشگاه تختی، ورزشگاه بندرانزلی، استخر ورزنه اصفهان، سالن ورزشی کلارآباد، سالن ورزشی فلینان، ورزشگاه هزار نفری پیشوا، ورزشگاه تختی ملکان، استخر اسیتهبان و ورزشگاه شهید مجدیان دزفول، اشاره کرد.
هدفگذاری برای تکمیل و افتتاح ۸۰۰ پروژه در سال ۱۴۰۲، افزایش فضاهای ورزشی ویژه بانوان که شامل در دست اقدام بودن تعداد ۷۸۰ مکان ورزشی در حال ساخت مختص بانوان در سطح کشور است و احداث پارک بانوان در اکثر شهرهای بزرگ دیگر اقدام مدنظر است.
همچنین در بخش پروژهها باید به برگشت ۵۷۹ میلیارد ریال مازاد بر اعتبار ابلاغی (۷۷۶ میلیارد ریال) از محل درآمدهای حاصل از اجاره اماکن ورزشی اشاره کرد.
بازسازی ورزشگاه آزادی بعد از نیم قرن
بازسازی ورزشگاه فوتبال آزادی نیاز به یک تصمیم انقلابی و یک اراده قوی داشت که با حمایت دولت و تصمیم جدی وزارت ورزش آغاز شد. این بازسازی از ورزشگاه فوتبال آغاز شده است و طی برنامهریزی صورت گرفته قرار است دیگر بخشهای مجموعه ورزشی آزادی همچون پیست دوومیدانی نیز بازسازی شود؛ ورزشگاه فوتبال آزادی متشکل از ۷۲ قسمت است و با توجه به اینکه بیش از نیم قرن از ساخت آن میگذرد نیاز به بازسازی داشت.
در یک دهه گذشته، طرحهایی برای بازسازی استادیوم فوتبال آزادی مطرح شد ولی هیچگاه در مرحله عملیاتی قرار نگرفت اما در دولت سیزدهم بازسازی این ورزشگاه آغاز شد با مدیریت شرکت توسعه، پیشرفت خوبی نیز داشته است، هرچند به دلیل حسیاستهای موجود برای جلوگیری از صدمه به ورزشگاه با سرعت کمتری پیش میرود.
انتهای پیام