استاندار گیلان عنوان کرد

شناسایی ۳۱۹ عرصه قابل سرمایه گذاری در گیلان/ اقتصاد دریا فعال می شود

استاندار گیلان از شناسایی ۳۱۹ عرصه ملی قابل سرمایه گذاری در گیلان خبر داد که برای ۲۱۶ عرصه مجوز بی نام صادر شده و خاطرنشان کرد: این عرصه ها برای سرمایه گذاری در بخش های کشاورزی و آبزی پروری و صنعت و گردشگری مناسب است.

اسدالله عباسی امروز ۱۹ مرداد در کارگروه اشتغال استان گیلان که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با تاکید بر لزوم توسعه فعالیت های سازمان فنی و حرفه ای برای کارگران و حمایت از آموزشگاه های مهارت محور، اظهار کرد: به دنبال ارتقای کیفیت تولید هستیم.

وی خواستار همکاری تامین اجتماعی در حوزه بیمه و درمان و رفع موانع تولید با کمک بانک ها شد و افزود: خوشبختانه شاهد همکاری بانک های استان در امر تولید و اشتغال هستیم.

استاندار گیلان، نرخ بیکاری در استان و کشور را به ترتیب ۶.۱ و ۸.۲ درصد دانست و اضافه کرد: نرخ مشارکت اقتصادی گیلان نیز ۴۷.۲ درصد می باشد که ۶ درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

عباسی با تاکید بر لزوم ترویج اشتغال دانش بنیان در استان، اضافه کرد: نرخ سرمایه گذاری اقتصادی گیلان نیز ۶.۵ درصد است که در جایگاه بالاتری نسبت به میانگین کشوری قرار دارد.

وی ملاک پایش اشتغال در استان را آمارهای بیمه تامین اجتماعی دانست و گفت: اجازه نمی دهیم هیچ واحد تولیدی تعطیل شود و سال گذشته ۱۱۹ واحد تولیدی غیر فعال در بخش های صنعت و کشاورزی و خدمات را مجددا به چرخه بازگرداندیم. همچنین ۳۸ واحد تولیدی با ارتقای تولید تا ظرفیت اسمی مواجه شدند.

استاندار گیلان از بهره برداری از ۱۷۶ طرح سرمایه گذاری با اشتغال ۲۰۷۲ نفر در گیلان خبر داد و بیان کرد: اقتصاد گیلان اقتصاد کشاورزی و گردشگری است و در آینده نزدیک اقتصاد دریا را فعال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه های نسل سوم و چهارم را در گیلان فعال خواهیم کرد تا صنعت را به سمت دانش بنیانی ببریم، ادامه داد: برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه نقش سازمان فنی و حرفه ای برجسته است.

عباسی، از تعیین تکلیف ۲۵ واحد تملیکی در اختیار بانک ها خبر داد و تاکید کرد: ۸۹ واحد دیگر در اختیار بانک هاست که برای آنها نیز برنامه ریزی کردیم، زیرا بانک ها نباید بنگاه داری کنند.

وی از شناسایی ۳۱۹ عرصه ملی قابل سرمایه گذاری در گیلان خبر داد که برای ۲۱۶ عرصه مجوز بی نام صادر شده و خاطرنشان کرد: این عرصه ها برای سرمایه گذاری در بخش های کشاورزی و آبزی پروری و صنعت و گردشگری مناسب است.

استاندار گیلان، با بیان اینکه جلوتر از تعهد اشتغال سال ۱۴۰۱ هستیم، تصریح کرد: محور فعالیت ما در سال گذشته اشتغال روستایی بود تا از مهاجرت روستاییان جلوگیری کنیم، اما امسال در حوزه اشتغال به سمت کارفرمایی خواهیم رفت تا اشتغال پایدار رقم بخورد.

عباسی با اشاره به ظرفیت شرکت کشت و صنعت پگاه گیلان، اضافه کرد: این شرکت ۸۰۰ راس دام مولد دارد به زودی دام های مولد را به ۲۰۰۰ راس و سپس ۵۰۰۰ راس خواهد رساند که بخش عمده شیر مورد نیاز کارخانجات لبنیات استان را تامین می کند.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید شیر فعلی ۱۳۰ تن است که در آینده به ۳۰۰ تن می رسد، گفت: زنجیره تولید این شرکت را از مزرعه تا سفره طراحی کردیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402051911851
  • خبرنگار : 50040