جانشین فرمانده انتظامی سمنان:

نبود سواد رسانه ای در عصر امپراتوری رسانه ها آسیب زاست

 جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با برشمردن آسیب های ناشی از نبود سواد رسانه ای در عصر امپراتوری رسانه ها معتقد است که نداشتن سواد رسانه ای در دنیای امپراتوری رسانه ها، تحریک افکار عمومی و تهییج احساسات شهروندان را در پی خواهد داشت و ضربه های جبران ناپذیری بر پیکره یک جامعه یا روان افراد وارد می کند.

سرهنگ سیدعلی میراحمدی ۱۸ مردادماه در جلسه قرارگاه سایبری ضمن تبریک روز خبرنگار، با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی درگیر جنگ تمام عیار رسانه ای هستیم، اضافه کرد: در فضای رسانه ای و افکار عمومی نیازمند کنترل جنگ روانی دشمن هستیم و سواد رسانه ای مردم نقش بسیار تعیین کننده ای ایفا می کند.

 جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه فضای مجازی ناجی مردم نبوده و نخواهد بود، تاکید کرد: پلیس ضمن اشرافیت کامل بر این فضا، با افرادی که سعی در تشویش اذهان عمومی دارند، مقتدراته و برابر قانون برخوردی پشیمان کننده خواهد داشت.
سرهنگ میراحمدی با تاکید بر اینکه سواد رسانه ی به افراد کمک می کند بدون سوگیری شخصی و پیش داوری، مفاهیم را به درستی درک کنند، ادامه داد: با ارتقاء دانش در این زمینه به راحتی می توان اخبار صحیح را از اخبار نادرست تشخیص داد و درگیر جو رسانه ای ساختگی نشد.
این مقام ارشد انتظامی استان به اشرافیت کامل و تمام عیار پلیس استان بر فضای مجازی اشاره کرد و اظهار کرد مجموعه انتظامی استان با افرادی که در فضای مجازی، خود را فعال رسانه ای و فرهنگی معرفی می کنند، ولی با انتشار اخبار جعلی و وارونه سعی در به انحراف کشیدن افکار عمومی را دارند، مقتدرانه و برابر قانون برخوردی پشیمان کننده خواهد داشت.

میراحمدی با بیان اینکه خبرنگار دلسوز، صادق و امین، صرفا باید حرف مردم را بدون کم و کاستی به گوش دیگران برساند، تاکید کرد: متاسفانه بعضی از رسانه ها اخبار دریافتی از مردم را بدون هرگونه واکاوی، تفسیر به رای می کنند و در ادامه با نشر ناآگاهانه آن در فضای مجازی باعث تشویش اذهان عمومی می شوند. آنان بدانند پلیس برابر قانون با اینگونه جرائم به شدت برخورد می کند.

وی با هشدار به افرادی که با حرف های واهی و غوغا سالاری رسانه ای سعی در فریب افکار عمومی جامعه و برهم زدن آرامش روانی مردم را دارند  گفت: پلیس با گسترش چتر اطلاعاتی و استفاده از تجهیزات هوشمند، تمامی اپلیکیشن ها و پیام رسان های داخلی و خارجی را رصد و هرگونه فتنه انگیزی را که موجب کاهش امنیت روانی جامعه شود، در نطفه خفه خواهد کرد. 

سرهنگ میراحمدی با اشاره به اینکه فضای مجازی در هر صورت ناجی مردم نبوده و نخواهد بود، اضافه کرد: شبکه های اجتماعی محل مناسبی برای حل کردن اختلافات و یا انتقام جویی نیست و برابر قانون هرگونه تهمت ، افترا و ... در این فضا جرم محسوب می شود و با مرتکبان این گونه جرائم در فضای مجازی مطابق قانون برخورد خواهد شد. 

جانشین فرمانده انتظامی استان در پایان به شهروندان توصیه کرد: سامانه ۱۹۷ پل ارتباطی مردم با فراجا جهت ثبت نظرات، پیشنهادات، انتقادات و حتی شکایت های سازنده است و پلیس با اعتقاد بر این باور که مردم چشمان بیدار جامعه هستند، آماده همکاری و مشارکت با آنان در رسیدن به امنیت پایدار است.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402051811019
  • خبرنگار :