دکتر «محمدرضا لطفی» در این باره تصریح کرد: هزینه کردن در ورزش به هیچ عنوان اسراف نیست و گرایش افراد به ورزش در نهایت عامل داشتن جامعهای سالم در تمام زمینههاست چرا که تربیت بدنی و ورزش همزمان هر چهار بعد سلامت افراد که همان بعد جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی است را تکمیل میکند.
وی که در نشست با رئیس و کارشناسان تربیت بدنی و مرکز سلامت دانشگاه علوم پزشکی سخن میگفت، همچنین عنوان کرد: نتایج و عملکرد تربیت بدنی دانشگاه به وضوح برنامهریزی اصولی، سازماندهی صحیح، فرماندهی قوی، انسجام درون سازمانی و هماهنگی بیرونی، ارزیابی و پایش عملکرد درست و در نهایت گزارش دهی صحیح و قوی از نحوه عملکرد در این سازمان را نشان میدهد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در ادامه مرکز جامع ارتقاء سلامت دانشگاه و تربیت بدنی را حلقههای به هم پیوسته یک زنجیره خواند و اظهار کرد: مرکز سلامت دانشگاه مکانی برای اندازه گیری و شاخص ارزیابی برنامههای ورزشی محسوب می شود و خوشبختانه این مرکز عملکرد قابل قبولی تاکنون داشته است.
دکتر «محمدرضا ساده» رییس تربیت بدنی دانشگاه نیز در ابتدای این نشست با ارائه توضیحاتی در زمینه وظایف و فعالیتهای تربیت بدنی و مرکز سلامت دانشگاه، گفت: هر یک از کارشناسان این مجموعه گوشهای از پازل تربیت بدنی را تشکیل داده و اگر امروز توانستهایم در سطح استان و کشور موفق عمل کنیم حاصل زحمات تمامی آنهاست.
وی گفت: با توجه به حیطههای مختلف فعالیتی تربیت بدنی اعم از ورزش کارمندی، دانشجویی، آموزش، هیات علمی و مدیران، فرزندان پرسنل، بازنشستگان، اماکن ورزشی و هیاتهای ورزشیبه نحوی برنامهریزی شده تا کارشناسان در زمینههای کاری خود علاوه بر بحث تجربه شغلی، ارتقاء علمی نیز داشته باشند.
ساده شعار «توانا بود هر که دانا بود» را سرلوحه کار تربیت بدنی دانشگاه دانست و برنامههایی همچون آموزش اتوماسیون اداری و اکسل، ارائه تخصصی رشته های ورزشی و دورههای مختلف فن بیان را از جمله امور در حال اجرا ویژه کارشناسان در جهت افزایش اثربخشی و توانمندسازی افراد برشمرد.
انتهای پیام