ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن افزایش می یابد

مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت: از ابتدای امسال تاکنون در ۲۲ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی ۶۵۴ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که قریب به ۹۱۵ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مهدی شهرکی در گفت وگو با ایسنا- افزود: با هدف دستیابی استان به خود اتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی تعداد ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه و تولید سالیانه ۶۳۰۰ تن در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث می باشد.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را ۴۰ درصد اعلام و اظهار کرد: با به بهره‌برداری رسیدن کامل این واحد ها ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان زاهدان به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تن افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان زاهدان دارای ۳۲ واحد مرغداری است که توان تولید سالیانه ، ۵۰۹۰ تن گوشت مرغ را دارا هستند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402050804804
  • خبرنگار :