محسن مرادی سوم مردادماه ۱۴۰۲ در جلسه ستاد جوانی جمعیت استان مرکزی با اشاره به عدم توازن بین هزینه ها و درآمدهای مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری این نهاد اظهار کرد: تفاوت تعرفه های این مرکز با دیگر مراکز درمان ناباروری در استان، فشار بسیاری را به جهاد دانشگاهی استان وارد کرده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه ساختمان مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی دچار فرسودگی شده است، افزود: این فرسودگی پس از ۱۰ سال خدمات رسانی باعث استهلاک تجهیزات و دستگاه ها شده و در این حوزه نیازمند کمک و حمایت ویژه هستیم.
مرادی تصریح کرد: علیرغم تجربه این مرکز در ارائه خدمات، اما متاسفانه در حوزه اطلاع رسانی اقدامات ویژه ای انجام نشده است. مخاطبین مرکز هنوز به صورت کامل در جریان خدمات آن نیستند و باید در حوزه اطلاع رسانی تمرکز ویژه ای صورت گیرد، البته اخیرا با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، اقدامات در حوزه غربالگری از خنداب آغاز شده است و در جریان ارائه این خدمت، مشخصا احساس شد که مراجعه کنندگان از وجود این مرکز درمان ناباروری بی اطلاع بودند و باید غربالگری و اطلاع رسانی را با کمک فرمانداران شهرستان ها در استان تسری دهیم.
وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری موفقیتی در سطح میانگین جهانی و کشوری دارد، اما به هرحال نیازمند حمایت ویژه است، گفت: باید با استفاده از امکانات ویژه، از ظرفیت ایجاد شده توسط این نهاد نهایت استفاده صورت بگیرد.
رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی اضافه کرد: در بحث ارائه تسهیلات به بیماران، با صندوق علوی و بانک رسالت همکاری داریم که کمک شایانی به کاهش هزینه های مراجعین می کنند و همکاری آنها با مراکز درمان می تواند در طی شدن پروسه درمان بیماران نقش تعیین کننده ای داشته باشد.
انتهای پیام