ورود کیسه‌ زباله‌های زیست تخریب‌پذیر ایرانی به بازار ارمنستان

با انعقاد قراردادی، قرار است کیسه زباله‌های پلی‌اتیلنی زیست تخریب‌پذیر و آنتی‌باکتریال تولید شده در یکی از شرکت‌های فناور ایرانی در شهر کاپان کشور ارمنستان استفاده شود.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد نانو، با انعقاد قراردادی میان یکی از شرکت‌های فناور ایرانی و شهرداری شهر کاپان ارمنستان، قرار است کیسه زباله‌های پلی‌اتیلنی زیست تخریب‌ پذیر و آنتی‌باکتریال این شرکت به کشور ارمنستان صادر  شود.

محمدعلی ولیان، مدیرعامل این شرکت فناور ایرانی مستقر در منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس، گفت: ما با سرمایه ثابت ۱۰ میلیارد تومان شروع به کار کردیم و امروزه به عنوان تولید کننده پلاستیک با فناوری نانو، موفق به صادرات محصولات خود به کشورهای آلمان، ازبکستان، ترکیه، ارمنستان و عراق شدیم.

ولیان با اشاره به حضور این شرکت در نمایشگاهی در ارمنستان، اظهار کرد: نتیجه حضور ما در این نمایشگاه، عقد قرارداد با شهرداری شهر کاپان بود. براساس این قرارداد ما کیسه‌های زباله نانویی آنتی‌باکتریال زیست‌تخریب‌پذیر را به این کشور صادر می‌کنیم تا توسط شهرداری شهر کاپان مورد استفاده قرار گیرد ضمن آنکه این محصول در بازار داخلی نیز مورد استقبال قرار گرفته است.

به گفته وی در حال حاضر در میادین میوه و تره‌بار تهران و مشهد از این نوع کیسه‌ها استفاده می‌شود.

مدیر عامل این شرکت خاطر نشان کرد: این محصولات نسبت به پلاستیک‌های رایج از مزیت‌های زیادی چون مقاومت کششی و فیزیکی بالا، مقاومت در برابر حرارت و زیست‌ تخریب‌ پذیری برخوردار هستند. پسماند غذا و دیگر مواد فاسد شدنی درون کیسه‌ زباله یک مکان مطلوب برای رشد باکتری‌ها هستند که باعث ایجاد آلودگی می‌شوند. در این کیسه‌ها، نانوذرات آنتی‌باکتریال از رشد میکروارگانیسم‌هایی که موجب فساد و ایجاد آلودگی می‌شوند، جلوگیری می‌کنند.

نانوذرات اکسیدروی فعالیت ضدباکتریایی قوی‌ را در برابر باکتری‌های بیماری‌زا از خود نشان می‌دهند. در نتیجه کیسه‌های آنتی‌باکتریال این شرکت بسیار مورد توجه بیمارستان‌ها قرار دارند و در حال حاضر تعدادی از کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها از این کیسه‌ها استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402050301855
  • خبرنگار : 30057